28 Mayıs 2016 Cumartesi

Kendime ait komplo teorileri ve dünyanın sonuna dair varsayımışlar

Patlarım üretmezsem! Şu yarı gerçeği, "komplo teorilerini," ve etrafında anaforlar yaratan dönenceleri. Ama siz bunları biri bana fısıldadı sayın.

İnternet: ( Hinternetus Widelem )

Bilgiye ulaşmanın en kolay yolu ama ne yol. Bu yol aynen bir böceğin yüzlerce görme gözeneğinden biri. Senin alışkanlıklarını, ilgilerini, fetişizmini, arkadaşlarını, maliye ve finansını, iletişimini veren ve alan bir böcek. Senin bütün ortalamalarını alan, milleti deşifre ederek, onu -saksılaştırma- misyonunu üstlenen. Çıkacak tüm mal ve hizmet dalgasını senden aldığı verilerle oluşturup sıçan dev bir böcek. Sana yedireceği şekliyle.

Tapınak Şövalyeleri: ( eternite Warior )

Bildiğiniz ne kadar dünya varsa, finans bilim siyaset sanat, hepsinin başında yönlendirici bir seçili kurulun adı. Tümden gizlilik ve üstad mahareti ile şekilleniyorlar. Resmi kurullarda eğilimleri sonuca, şirketlerde yönetimleri kulis ile amaca, siyasette ne şekilde menfaat varsa oraya yönlendiriyorlar. Kamuoyu yaratma ve iktidar şekillendirmede bir kararları yetiyor. Son zamanda televizyon kampanyaları en gözde mecraları. Akıllı ve girişimci işadamlarına ortaklık önermeye başladılar, pazardan para kazanmak değil, pazarı elinde tutmak amacındalar. Yeni buluşlar ile pazarda üç ortak adayını birbirlerine düşürerek, piyasada yönlendirme erklerini koruyorlar. Banka borsa ve ne kadar belirleyici enstrüman varsa kontrolü ellerinde. İktidara sözgeçirmede bu enstrümanları kullanıyorlar, aynı zamanda ordu içinde hassas dengelere deprem sinyalleri göndererek, siyaseti dizginleyebiliyorlar. Ergenekon oluşumu aslında geride bıraktıkları bir yılan derisi. Yada kertenkele kuyruğu. Ana şirket ve ona iş yapan tedarikçiler ile buzdağı oluşumunu kolaylaştırdılar. Mesela bir bilmemnecell ve ona iş yapan 3000 yanşirket, mesela bir taponbank ve ona krediyle bağlı 50000 şirket, mesela bir zuhuratbaba belediyesi ve onun işyapanı 1500 müteahit ile açıklayalım. Yani tapınakçılar kendilerine veya bir makama değil sadece amaca hizmet ( we serve ) ile bağlılar.

Ekonomik kriz ( recesition de evaluaten )

Bünyede zayıflayan organın yardım çağrısı ile vücuda zararlı maddeler yayması. Eskiden dünya savaşları ile organize edilen bu kırılmayı şimdi küresel ekonomik krizler dengeliyor. Basitçe: Depremde stres birikmesi. Küreselleşme karşıtları ilk olarak bu konuya uyanmışlardı. Güç kazanması muhtemel ekonomilerdeki yıllık 200 dolar, isviçredeki 27000 dolar ile örtüşmüyordu. Şimdiki kriz bu dengeyi sağlayacak niteliğin başlangıcı. Sular çekildiğinde yer değiştiren kara parçaları, yeni adalar ve bir yığın ölü göreceğiz. Krizler dünya nufüs artışını yıllık % 0,025 olarak sabitlediğinde daha az başgösterecek.

Dünyanın sonu:

Hiiiiç düşünmeyin. Siz öldüğünüzde dünyanın sonu gelmiş olacak. Zira bir dünya var ama o dünya sizin dünyanız. Dolayısıyla dünyanın sonunu düşünmeye ve yazmaya gerek kalmamış oluyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder