9 Ekim 2009 Cuma

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINLARI

diye yazın internete, gelsinler. Siz ne göreceksiniz bilmem ama ben gördüklerimi sunacağım, bakalım o kadar güzeller mi?

Kadının anatoestetiğine bakalım önce; ( hep öyle yapmaz mıyız ) özellikle metro ışıklarında, daha bir ince, orantılı ve özel bir sanatkardan çıktığı bellidir. İnsan altyapısının üzerine ikincil bir işlem görmüştür ve kalas iken dal - tahta iken çıta olmuştur. Ekstra güzel kadınlar ise, üçüncül bir işlem ( processing ) gördüğü için, dayanıklılık olarak çok hassas ve narin, hatta hayal dünyasında gezer derecede gerçekötesidir, vitrine konurlar. Bütün reklam faaliyetleri ve cinsel çaresizlik içindeki düşük profillerin hayal objeleri bu kadınlardır.

Üremenin kaderi olan sprem denizindeki eşeyli üretime coşku veren kadınlar bunlardır, bir nevi deveyi çeken eşektirler. Hayatta hiçbir fonksiyonları bu özellik kadar birincil olmayan güzel kadınlar, 3. evrede ( çocuk ergen akil ) olan akil evrenin sonlarına doğru, zengin bir direğe bayrak olurlar.

Mustafa için güzel kadınlar ne ifade eder, zaten anafikrimiz de bu: Ben bir hammadde, yani varoluş, yada haşroluş uzmanı olarak, sabah dükkanın önünde uyurken yakaladığım yağlı berduş ne ifade ediyor ise, güzel kadınlar da onu ifade eder, ne bir eksik ne bir fazla.

Eşcinsel veya ibne değilim bu arada, böyle düşünen varsa bu sizin ukdenizdedir.