12 Eylül 2009 Cumartesi

Birazda marjinallik

Bu aralar en çok takıldığım siteler

http://www.feetmagazine.com/

meşhur kadınların ayaklarını gösteren fetişist bir site.

Hürriyetteki yorumlarım, radikal bir şekilde yapıyorum yorumlarımı

http://benimsayfam.hurriyet.com.tr/yorum.aspx?uid=15179847

ve klasiklerim

hatunu dinliyorum
çöp atmaya çıkıyorum
zaping
otobüse biniyorum
iftara yetişiyorum
ve yazıyorum.

KIZ KADIN DİŞİ HERNEYSE ONLARI TAVLAMA SANATI

Ahada karşınızda ummani genel kültürümün topluma yansıyacağı yegane öğretilerimden biri. Bir kadın düşmanından temas teknikleri.

Bu öğretiyi sınıflayalım ve ulaşılabilirlik neticelerini kendimize herkimisek eşleyelim. Evet doğru kelime bu, eşlemek.

TANIMLAMALAR
Kadın; doğada salınan ve tamamen kişisel egosuyla tercihlerini yaparak, paylaşım ve yaklaşımlarda bulunan bir kitlenin adıdır. Erkek ise bu tercihleri ne kadar bünyesinde toplarsa, o derece tercihe mazhar bir salaktır.

Aşk ise; bu iki ( dabble ) türün arasındaki arzulanan uyumun çıkaryollarıdır. Sonuç cinsel beraberlik ile nihai tanıma ulaşır. Burada erkek açısından dikkat edilecek nokta, yatakta dahi tercih edilirlik özelliklerini göstermeye azmetmektir. Kadın filmlerde resmedilen amazon olup, planlarını gerçekleştirmek için erkeği daima denetleyen, yargılayan bir kromozoma sahiptir.

Erkek, kendine kadın tavlamak amacıyla çıktığı yolda, en önem vereceği ilkenin -eşlemek olması amacını gütmelidir. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek kadın klişesi ile sadece eski Türk sinemasına atıfta bulunursunuz. Daimi performans eşlemektir, başka birşey değil.

Erkeğin eşleme gayretlerindeki ana temalar, kadının yaşına göre farklı seviyeler içermelidir. 18-21 22-27 28-33 ve 34-39 ve ilahinihaye 40 üstü diye kadını sınıflayın ve ölçülerinizi formatlayın.

18-21 hayran olacak erkek
22-27 idealleri eşleyecek erkek
28-33 kadının şahsiyetini tanıyan ve saygı duyan erkek
34-39 hayatın yaşanılacak perdelerine beraberce koşan erkek
40 + aşağıdakilerin hepsini taşıyan erkek

kabaca bu seviyeleri test eder.

Peki sihirli değnek ne olmalı. Elbette bence elbette yani, kadının ruhunu gösteren ayrıntıları iyi süzerek, kendinizi bu ışıklara ayna eyleyerek kadına kendini iyi gösterebilmektir. Biraz uyma biraz uydurma ama asla tamamen uyma ve tamamen uydurma değil. Bu ölçüleri benim yaşanmışlığıma ulaşan her erkek testedebilir.

Kadınlar ile geçici dönüşlere imza atmanın yolu ise, kendi etrafında çok hızlı dönen erkek, yani hayatı ciddiiiye almadan, bir rüya, bir zamanatımını kadına yaşatacak erkek uçak olursanız, kadın muzur ruhuyla uçağınıza biner. Kadını kısa sürelerde kendinize çekmenin yolu, kendi etrafınızdaki hızlı dönüşünüzle yaratacağınız manyetizmadır. Başka biri olmadan kadını test edersiniz. Fekat geçici ve bağımlılık yaratmayan bir yöntemdir, tavsiye etmem.

Kadına yanaşmanın yolu olmalıki, bu yorumları sergileyelim diyorsanız, gözlerinizin faltaşı gibi alalade açık olması gerekir. Kadın gözleriyle veya değil, mutlaka etrafı süzer, ve yaşamsal organizması olan arayışına esasoğlan arar. Aradığınız şans, görünmez bir ışık olarak sizi dedekte eder, elbette farketmenin yollarını bulmak ta sizin arayışınız olmalı. Arayışsızlık öküzlüktür.

Şimdi bu tarz yazılara sinir olacak şahsiyetler ve hatta bu yazılıma; dereyatağına yapılan ev türünden tepki gösterecek otoriteler çok yakında belirir. Bu tarzın bana yakışmadığını düşünecekler, ve hayatı bu derece proseslere aktaran birinin ruhsuzluğundan ve mekanikliğinden dem vuracaklar.

Ama bir tane noktalamaya bile itiraz edemezler, aynen şehir kadar yağmurlu yazdım, aynen ölüm kadar gerçeği gördüm ve işte harfler karşınızda.