30 Haziran 2009 Salı

Yarı İnsan Yarı Hayvan Bazlı Sorular

Sevgili Haydar DÜMEN,

14 yaşındayım, kız arkadaşım benden 28 yaş büyük. Onunla günde 23 kez beraber oluyoruz. O herseferinde orgamz olduğunu söylüyor, ben ise orgamz olamıyorum. Bu derslerime olumsuz yansıdı. Özellikle Matematik dersime. Bir de sınıfımdaki kızlarla arkadaşlık yapmak için ne zaman kızlar tuvaletine gitsem, beni reddediyorlar. Bu ilerde cinsel hayatıma nasıl yansır. ( rumuz: Don kişot )

Sevgili Don kişot, oğlum, bi kere cinsel istismar altındasın. Günlük birliktelik sayını kademeli olarak 20 ve altına indir. Erkek olması şartıyla bir özel matematik hocası tutsun sana baban. Birde resim dersi hocanız senin fırçaya bir baksın. Kızlarla iletişimin adresi ise boğaz kenarı diskoları ve etiler, aksaray gibi semtlerdir, kapıdaki fedailere, içerde karı var mı de, ağzını burnunu dağıtsınlar, sende derslerini düzeltirsin.

Sayın Dümen, yaşım 24. Benim cinsel isteğim pek yok, daha çok ssk müfettişlerine ilgi duyuyorum, duymuyorum arası, birde geçen gittiğim bankadaki görevli bayanın gömleğinin bir düğmesi açıktı. Açıkçası tuvalete işemek için bile gitmek içimden gelmiyor. ( rumuz: aktif volkan )

Sevgili evladım, hangi hayvanat bahçesine gittiysen, herhalde panda ayısının yanında çok kaldın. Bir diğer sebep ise; kadın programlarını çok seyrediyorsan, hetorojen seviyen düşmüş, homorojen seviyen artmış olabilir. Sana benim zamanımın en ateşli kadını olan Havalı Deniz babaanneni (kerane 4 numara, Karaköy) öneriyorum. Ne varsa eskilerde var.

Sevgili Haydar ABİ,

Abi benin denisimin boyu 54 sentim. Geçende kemik ölçümü yaptırdım, normal çıktı, birde errekson halinde yaptırayımmı, hemşireler yardımcı olurmu, etik midir haydar ağam?
( Rumuz: Golden GATE )

Sevgili kardeşim. Altı parmak, üç böbrek, dört dalak duydum ama, üç bacak ilk defa görüyorum. Bence doğru Atletizm Federasyonuna git, koşu testine katıl, ülkene kazandıracağın madalyaları, bana getir, duvarıma asarım.

Sayın Haydar Bey,

Bugüne kadar her pozisyonu denedik eşimle, ama hamile kalamadı 5 senedir. Bir haftalığına Bodruma arkadaşını görmeye gitti. Geldiğinde hamile kalmış. Çocuğun adını Fatih mi, Aydın mı, koyalım diye tartışıyoruz. Çocuğumuzun adı ne olsun? ( Rumuz: Fatih olsun )

Sevgili baba adayı beyfendi. Sizi ve karınızı tebrik ederim. Çocuğunuzun adını ben koydum bile: Cevat Şakir. Yani bodrum balıkçısı varya edebiyatımızda.