19 Temmuz 2009 Pazar

ÇILGIN PLAYBOY'UN MERAK EDİLEN YAŞAMI

Evet, başlıktaki gibi yaşayan bir isim var, ben olmadığım kesin. Benimki gözlem ama, bir isim verelim playboy'umuza, biliyorsunuz orospuya orospu denmez, sevişmeye sevişme denilmeyeceği gibi....

İsmi Mercan, babası aslında Mustafa Ercan koymuş ama annesi Mercan olarak kalınlaştırmış. Babası önemli icra heyetlerine başkanlık yapmış, hükümetlerde hariciye görevleri yapmış, holdingler kurmuş bir haşmetmaap. ( lütfen araştırma yapmayalım, sadece okur olmakla yetinelim ) Annesi bekarlığında önemli devlet ve ticaret erbabıyla adı anılmış, yüksek maarif tahsilli bir hanımefendi. Mercanın bu havası ve fahişe ruhu'da annesinden gelmekte..

Mercanın arabası teknoloji ve geleneği harmanlamış 400 bin liralık bir mezarati. 5000 cc motor, 12 valve, elişçiliği kupe kabrio, bir tanede manako prensi albırt'ta biride ibiza kralında olan. Adamı arabasından tanıyan vardır aranızda ya.

Mercan bazı holdinglerin stratejik planlamasında çalışmış, ülkenin ilk 10 beyni arasında gösterilmiş dahilerden biri, ama şu kadın denen ahtapot biçimli mikrop etrafını sarınca,
Mercanın bütün zeka derinliği, süper sevişme kanalına kaymış, mercanda seksin her türünü kadının her türüyle hayata geçirmiş, o yüzden elinde kala kala en zengin sevişme arşivi olarak ilk ona girecek bir yaşanmışlık var.

Mercan dünyanın bütün zirvelerinde bulunmuş, rio plajlarında, amerikan başkanı konferanslarında, G-7'de, davosta, Tüsiad'da, ingiltere kraliçesinde, fransa lejyon de onor töreninde, everestte, mikonos adasında, Oskar'da, Cannes'de, hatta ülkenin en zengin adamının damadı bile olmuş, yaşanmışlık baaabında.

Bir iki tanede jeep'i var unutmadan, ama bunları kışın kullanıyor.

Mercan, süpermenden etkilenmiş, hani süperman Clark, gemileri, trenleri, uçak ve roketleri durdurabiliyor ya tek eliyle, Mercan'ın amacıda; akıp gitmekte olan hayatı durdurabilmek, zira geçen gün saçından bir iki tane beyaz ayıklamıştı. Bu sebeple Mercan nerede trend, nerede coşku, nerede popularite varsa oraya demiri atıyor. Birde artık Türkiye güzelleri ve manken takımından sıkılmış, taze güzellere karar kılmış, kekik kokulu, anadolu esintili.

Mercan'ın görüntüden birde işyeri sahipliği ve ekmeklediği 12- 13 kişi var. Projeler üretip bunları büyük tröstlere satmaya çalışıyor. Zira telefonunda bütün numaralar, ülkenin en top ( zirve ) isimlerine ait. Bürokratı, bakanı, ceo'su, dernek başkanı gırla. Bunlarda Mercanla gayet iyi geçiniyorlar, zira çoğunun mercanla beraber seks ve kaçamak temalı arkadaşlıkları olmuş. Mercan dedikodu yayarsa, kendilerinin kariyeri tozlanır, kimse yerini zedelemek istemez, o yüzden Mercan aradığında telefonları açıktır, açık olmak zorundadır.

Mercan aşk hayatında aslında o doymak bilmez vampir haşeratın üyesi sayılmaz. Zira ilişkileri üç-hatta son yıllarda 4 ay sürebiliyor. Ama Mercan bu, güneşin zayıfladığı yerde oluşmaya sıcak bakmaz. Adı gibi. Bu yüzden Mercan.

Yanında çalışan hırslı bayanlara gelince. Elbette güzel olduklarını tahmin edebilirsiniz. Ama Mercan'ın babasından aldığı bir disiplin var, "mesai saatlerinde bıçakla oynanmaz, mesai saatinden sonra bıçaksız çıkılmaz." Bu yüzden Mercanın bayan çalışanları şöhret olmak için ya Mercanı baştan çıkarmalı, yada işten ayrılmalılar. Yoksa Mercan başka bahara.

Kokain'e ilgisi var densede ben sadece sinir hastası olduğunu düşünüyorum, olsun ne farkı var, olsa ne yazar olmasa ne.

Mercan aslında magazinin size yansıttığı playboylardan farklı, gördüğünüz üzre. Yaklaşık kriz hesabıyla 5 milyon dolarlık bir mal varlığı var, bunun açılımı ise: 650 bin arabalar, Bebekte ve tarabyada sahil evleri, 1.75 milyon, şirketi 1 milyon, yurtdışındaki evi 400 bin, istinyede işyeri 300 bin, menkul ve bankalar 250 bin.

Telefon rehberi, ismi ve yazacağı kitabın telif hakları 650 bin.

Yaşanmışlık serilerimim bir zerresini paylaştık, Mercan'mı, ben mi daha zenginim, yorumlar mısınız?

Kadın nasıl öpülür

Bilinmesi gereken ama bilinmeden yapılan bir eylemdir öpüşmek. Kadınları öperiz, diğer sevgi duyduğumuz canlılarıda ama sizlere ruheniştenizden bir jest daha, tam tekmiliyle KADIN NASIL ÖPÜLÜR......

Sınırsızlıkla öpülür. Kadını öpmek nasıl derler, mini bir seks denemesidir. Kadın öperken aktardıklarınızla bir masal anlatmalısınız, kadın büyülenmeli ve size kenetlenmeli, o an bitmesin diye iç geçirmeli.

İştahla bezenmeli kadını öpmek, varya yaşamak için yemek, kadını'da yaşatmak için öpmeli her öpüş bir yaşam öpücüğü edasında.

Şevkat duvarını delmelidir öpmek. Onun huzursuzluğunu alarak güveni kanına karıştırmalı, sevdiğinizi anlamalı, kadın ne yaşta olursa olsun, babasının onu bebekken öptüğü hazzı verebilmektir öpmek.

Kalplerin atışını aynı ritme uydurmaktır öpmek, dış dünyaya kapanmak ve sonsuzluğu selamlamaktır öpmek ve öpülmek.

Yılın transferidir öpmek, bedeni titreterek başka aleme uçurabilmek, ruhun miracını belgelemek ve bu transferin imzasıdır öpmek.

Bir bedene geçişin anahtarı, o bedenin giriş kapısını diğer girişlere kapatmak ve her öpüşün hatırasını tarihe eşsiz kaydıyla yazabilmektir öpmek.

Bir işgal planı, bir ateş duvarı, bir siyah beyaz resimdir öpmek, renklerin anlatamadığı aşkın asaletinin perçem perçem ruha işlemesi. Bu nakışı dudaklara bezemek ve gözlerde kendini görmek, olaki sözler anlatamıyorsa, hareketin ruhunu sergilemek.

Ben kadını böyle öpüyorum, kene yada kapan değil dudaklarım ama orada bir ömür kalmak istiyorum, bidahaki hiçbir öpüş, bu zirveye ayak basmasın diyerek...