12 Haziran 2010 Cumartesi

OROSPULUK HERYERDE

Fuhuş sektörü, olması gereken natürü itibariyle yazılı olmayan kurallar çerçevesinde devam ediyor.

Fuhuşun en önemli göstergesi zaten kiralık kadınlar ve arkasındaki organik çeteler. Organize demek istemedim, resmen organik. Çünkü fuhuş olan her yerde çete türemesi doğaldır. Küflü ortamlarda mantar türemesi, yazın serin taş altlarında solucan partisi gibi.

Bugünkü kavram; organik fuhuş.

Yaşlanmanın yan etkisi nedir, bilir misiniz dostlar: Hatalar ve günahlar her an gözünüze ayan beyan gözükür. Gençliğin hırsı, enerjisi, hareketin kinetiği, aşırılıklar ve hadsizlikler adeta vücuda bürünür ve gözünüzün içine girer. Şeytanın Ö.S.S. sine yada oyunlar girdabına girmezsiniz. Şeytan artık size şirin gözükmez. Sadece dostların, sadece huzurlu bir yemek yemenin, sağlığın, ve ne bileyim, sorunsuz sıçabilmenin derdine düşersiniz. Ölüm; başucu kitabınızdır.

Şeytan artık size görünür olduğu için ondan kaçınırsınız ve artık o sizin için bir komşu esnaftır. O size, siz ona alışırsınız. Onun dükkanından kaçınmazsanız, sizi yer bitirir ve affı yoktur. Şeytan da bir melektir, ve günahları için vicdan azabı duyar.

Peki bu şeytan neyin ticaretini yapar, sermayesi neyden oluşur, envanterine neler kayıtlıdır?

Cevabı basit, birbirini tamamlayan ürünler silsilesi.

Ana ürün kibir, yardımcı ürünler ise hırs, aşırı enerji, kolaycılık, seks, felsefe, iktidar olma yada önden gitme isteği, öfke, yoketme isteği, ego,

Dünyanın en iyi defans yapma felsefesine sahip olduğunu düşünen kişi olarak, heryerde orospuluk olduğuna, iki lafımızdan tekinin mutlaka şeytanı barındırdığına, ve şeytanı her ne kadar geride bırakırsanız bırakın, mutlaka Allahın insafına kaldığımızı unutmayın.


Burada başlığa bakıpta size "karı telefonu" yada "fuhuş mekanı" önerisi sunacağımı zannedenler yanıldı. Malum dükkanda çalışmıyorum zira.