11 Haziran 2011 Cumartesi

ŞEHVETİN ŞİFRELERİ

İnsan baz alındığında, en büyük varoluş sebebi ve ekonomi içeren madde Şehvet'tir.

Şehvet filmleri, şehvet ihtimalleri, şehvet kasılmaları, şehvet amaçları sayesinde dünya döner.

İyi okuyan, iyi çalışan, kendine iyi bakan, vesair kişisel bütün gayretlerin tahtı payiahtında şehvet oturur.

Şehvetin ana şifresi, üreme devamlılığının aort damarı yana ana motoru olması gerçekliğidir.

Güzel bir kadındaki ana fikir, ondan doğacak bebek insanın güzel olma ihtimalinin yüksekliğidir. Yani bir yanılmaca, sudaki kırılma, yada sanal gerçekliktir şehvetin özü.

Şehvetin ikinci teması ise, yani perde arkasındaki adam da diyebiliriz, açlık hissidir. İkincil açlık.

Şehvet aktivitesinde, aynen besin alma içgüdüsündeki yemek iştahı gözlemlenir. Partnerin aşırı şehvetlerde ısırılması gibi hallerin içgüdüsü beslenmektir. Bu yüzden uzmanları cincel hazzın diğer adına Doyum demişlerdir. Bir zincir yapısında bu denklemi sunmaya çalışırsak: Cinsel beslenme sonrası gıda beslenmesi ihtiyacı belirir. Gıda beslenmesi sonrası bu zincire cinsel beslenme halkasını eklemek ihtiyacı beliriyor.

Benim, bilimsel olmayan bilimsel açıklamalarımdan sonra, biraz da 40 yaşın cinselliğinden bahsetmem lazım.

Yaş dönümümden, ama sapıkça olmamak kaydıyla: 5 adet 20 yaşındaki delikanlıyı, 3 adet 100 yaşındaki bilgeyi, 20,000 beygirlik süper tanker motorunu, nil nehrinin debisini, kazanovanın karşıkonulmaz ruhunu, bir tavşanın en kızgın zamanını, bir tazmanya canavarının vahşetini, bir kaplanın tutkusunu, bir uzay aracının keşfetme arzusunu, kış uykusundan uyanmış bir ayıyı, açlıktan ölmek üzere olan bir köpekbalığının keskinliğini, ve bu yolda ölmeye değer diyen karıncanın inancını harmanlayın, yerin yirmi km altına gömün,

Adı Mustafa olur...