4 Haziran 2016 Cumartesi

TANGADA ÖLÜM SAKLI ( 007 JAMES BOND )

James, sıcak bir Maldiv ikindisi, bir teknede Java Cumhuriyetinden işadamlarıyla kokteyl'deydi. Bu işadamlarının Somali'li korsanlarla organik bağı olup-olmadığı durumunu ortaya çıkartmak görevindeydi. İşadamlarına kadın Tuzağı yapmaya karar verdi. Bunun için hazırlıklı gelmişti. Türkiyedeki dostunu arayarak fikir teattisi yaptılar.

-Selam Bay Mustafa, fazla uzatmayacağım, Vadafonun yeni tarifesi denizaşırı görüşmede geçerli değil, ama sualtında tek yöne geçerli. Sence bu Jasiad ( Java iş ad. ve san. derneği ) üyelerini nasıl deşifre edebilirim?

-Merhaba Bond, sana ilk tavsiyem şu, biliyorsun yeni dünya düzeninde korunan yok, sadece koruyanların birbirine markajı var. Yani bu olayda bütün ülke servisleri Somali işine armut gibi düştüler. Tuttuğun herşey elinde kalabilir. Mesela bizden bile adam gitti oraya.

Şu koruma gemisi TCG-Giresun'umu kastediyorsun bay Mustafa?

Hayır canım, Javalılarla olan ilişkiyi keşfetmek için oraya MEMATİ'yi gönderdiler...

Bond, yılların casusu olarak, Memati meselesine bozuldu, ama yinede raiting ve popularite denilen gücün karşısında babadan kalma ajan taktiklerini deneyecekti.

Tam o sırada teknede bi takım gürültüler koptu. James sesin geldiği tarafa baktı. Memati ve tayfası kendilerini karşılayanları hacamat ederek, Jasiad'çılara yöneldiler.

Memati Javalı başkana dönerek;

-Bana Bak, Polat abini selamı var, bizim limana gelecek mala elleşmesinler, korsan morsan anlamam, kafanızdan kelle paça yapar, barbeküde işkembe tuzlama haşlama, Allah ne verdiyse dedi.

Başkan Jin Mutmanya kendisine yapılan suçlamaya çok sinirlenmişti. Memati tekneyle ayrılana kadar sustu, sonrada ona ortaparmak uğurlaması yaptı.

James durumdan görev üreterek,

Sayın Başkan, haydutluğa karşı önlemleriniz varmı? dedi.

Bay BOND, şimdi göreceksiniz masum işadamlarını tacizin cezasını dedi, elinde bir çoktaşlı yüzük vardı, mavi düğmeye bastığı anda, genetiğiyle oynanmış denizanaları Mematinin teknesine saldırdı. Memati mazotu bitene kadar kaçabilecekti...

O sırada Mustafa aradı:

-Bond, bu adamlar çok teknolojik çalışıyorlar, dikkatli ol dedi.

Bond telefonu kapattı, başkanı teknede kamaraya davet etti.

-Bakın sayın başkan, birazdan sizin için misafirlerim var, kendileri üstün ırk olan rus milletine mensup, 1.80 üstü, 105X60X110 ölçülerinde, özel seks eğitimi almış manyak karılar, mavi gözlüler, ve java dili biliyorlar.

-Başka bay bond?

-Çok sadıklar, günde 4x4 sevişme kabiliyetleri var, en az beş ve üstü çocuk doğuruyorlar.

-Başka başka?

-Yemek yapıyorlar, çok iktisatlılar, hepsi en aşağı doktorluk mesleğinde, şarkı söylüyor, dans ediyorlar, hepsi olimpik sporcu.

-Bakın bay bond, benim bir özelliği var, ben neo-seksüelim, o yüzden peşinde olduğunuz Somali konusunda ibnelik yaparak size bilgi vermeyeceğim, eskidendi karı ısmarlayıp, adam öttürmek.

-Peki bay başkan, rusları geri göndereceğim. Ama bu konuda sizi öldürmek dışında ne yapabilirim?

-Çok majestiksiniz bay Bond, sizden ricam kariyer net'ten hakkımdaki bilgileri araştırın, bir çözüm bulacağınıza eminim...

Bond Sierra Leone'deki internet kafe'ye gitti. Aslında eski dönemin tek tabanca casusu'nun internetle işi olmazdı ama, yan masadaki 6 yaşındaki Leon adlı çocuktan yardım istedi. Çocuk bu görev için 10 milyon sierra leonisi istedi, Bond döviz kurlarına baktı, miktar 3 peni ediyordu, pazarlıkla 2 peni'den anlaştılar.

Kariyer nette Başkan Mutmanya'nın özelliklerine tıkladıklarında, Başkanın Tanga meraklısı olduğu yazılıydı. Bond hemen teknoloji sorumlusu Q' ile yemasa geçti, Ve bir saat sonra istediği paket İhlas Kargo ile eline geçti.

Başkanın yanında aldı soluğu. Paketi başkana uzattır gibi yaptı, önce bilgi önce tanga derken, başkan ani bir hareketle paketi kaptı. İçinden Made İn TURKEY etiketli tanga çıktı, hemde Ebru ŞALLI tarafından tanganın nasıl giyileceği ve nasıl kullanılacağı isimli uyarı broşürü'de vardı. Başkan Tangayı alır almaz, Bond'a bir disket verdi. Bond bilgiyi ele geçirmişti ama disketi printerdan çıkartmak için 2 peni daha harcamak zorunda olması yüzünü buruşturdu. Diskette

-Somali Korsanlarının üsleri, mali kaynakları, silahları gizledikleri yer, lider kadrosu ve Feyizbook adresleri kayıtlıydı, ayrıca

-Pkk terörürünün nasıl bitirileceği
-Adriana Lima'nın sevgili mi kanka mı cevabı,
-Seren SERENGİL'in nasıl hamile bırakılacağı,
-Ve ERGENEKON sanıklarına uygulanacak tedavi yöntemleri kayıtlıydı.

Bond, Teknolojinin gözünü seveyim dedi, ve kudurarak ölmekte olan Başkan'a gözucuyla baktı.,

Başkan paketten çıkar çıkmaz TANGA'yı yemişti. Türk Malı yenilebilir TANGA, aslında Lateks Hamurundan imal edilmişti, denetimsizlikten dolayı ucuz olsun diye kullanılmış prezervatif hamurundan yapılan tanga başkan'ı zehirlemişti, hatta başkanın ağzından prezervatifler çıkıyordu, zira imalathanesinde iyi sıkıştırılmadığı için.

Bond mutlu mesut şekilde tekneden uzaklaşırken kendi kendine mırıldandı.

-Senin ileri teknolojin varsa, benimde %100 Türk Teknolojim var, hatta başbakan tayyip bile kibrit teknolojisiyle çalışan arabayla test sürüşü yapabilecek kadar.

Telefona sarıldı, Başkana hediye edeceği rus kızları arayıp nerede olduklarını sordu;

-Previlit Babuşka, Siz var tornistan etmek, dobraviçi James, soçka, uçuşka dedi.

Kız Cevap Verdi.

-Jeymis, var yolda Memati'yi tekneye almak, bizi müslüman yapmak, şimdi imam nikahı yapmak, sen var akide şekeri istemek?

Köpekbalığı Düşüncesi

Bodrumda sezon açıldı. Gelecek endişesi olmayanlardan mevcut bir kitle; sallama, hava atma, kameralara yapmacık tavırlar şeklinde sahile aralıklarla dizildiler. Kendilerini bu sahillerin efendisi olarak gördükleri açık. Denize girdikleri anda dalacağım. Artık mavi ile kırmızının yer değiştirme vakti. Hem bunlar daima lüks maddeler tükettikleri için etlerinin tadını merak ediyorum. Sanırım beni cezbetmek için olsa gerek; nar gibi kızarmadan denize girmiyorlar.

Bu katliamı yapmak için çok düşündüm. Zira bu toplumun sağlıklı bir yapısı olması için bu azgınların en tepede olması gerekiyor. Bunlar sınırsız tüketmeleri sayesinde alt tabakaya devamlı -daha fazla çalış daha fazla üret mesajı gönderiyorlar. Yani beni besle ki sende bir parça beslenmeye imkan bulasın. Ama nereye kadar, alt tabaka'nın ezildiğini gördükçe hayvanlığımdan utanıyorum.

Bunları mazur görmemek lazım. Zenginler ama bir insanda bir gram asalet olmaz mı? Aşağıdakilerin durumunu bir nebze akıllarına getiripte neden bu lüks hayatlarından taviz vermiyorlar. Tarih boyu ben ne krallar gördüm. Bir lokma ekmeğe muhtaç olarak ölen. Evet, Allah onları en tepeye koydu, asla ve asla sınavı geçemeyecek ve cehennemlerde yanacaklar. Ama azgınlığın bu kadar edepsizini görmedim. Bunların arsızlığı Allahı bile kararından pişman edecek kadar seviyesiz.

Aslında bunlara saldırmak diye bir görevim yok. Denizde herkese yetecek kadar yiyecek ve imkanlar var. Bizler denizde birbirimizi yiyerek yaşıyoruz. Bir denge kurulmuş öyle yada böyle. Ama bu dengeyi biz balık beynimizle bulmakta ilen, bu hayasızların dengesiz yaşamları beni çığırımdan çıkarıyor.

Bunlara merhamet edersem, gelip benim dengelerimi bile alt üst edebilecek kadar çıldırırlar. Birde ben bilindiği gibi Besin Zincirinin Tepesindeki Canlıyım. Köpekbalığı olarak denizlerde ben herkezi yerim ama kimse beni yiyemez. Ama ben ihtiyacım kadar tüketiyorum ve zevk için tüketmiyorum.

Bu görgüsüz jet sosyeteye çok haksızlık ediyor olabilirmiyim. Zira onları 24 saat boyunca evlere taşıyan medya diye bir şerefsiz var. Ama satıcımı kullanıcımı diye ayıklamaya kalkarsam bu işin içinden çıkamam.

ŞOK ŞOK ŞOK

Bodrum açıklarında görülen köpekbalığı saldırılarında Türkiyenin gelirinin % 90'ını yöneten 100 kişi yaşamını yitirdi.

....Acımız Donsuzdur...