7 Ağustos 2010 Cumartesi

MUSTAFA KULLANICISINDAN ÇEVRİMDIŞI MAİL ALDINIZ

Bizi kör etti kütük etti hormon etti bu zamanlar. Dışa değil, içe doğru kıvırdı.

Teknoloji diye bir üreme maymun çıktı bu soytarılıktan. Doğuş sebebi hayatı kolaylaştırma ve yaşamdan kazanma olan teknoloji, şimdi insanlararası bütün ağları sarmaladı. Örümcek gibi, çıyan gibi.

Şimdi sokaklar, telefonuyla dıt dıt gezen, kulağına yapışık, aypot ile bütünleşik, mailine bakmadan hiçbişeye meyil göstermeyen, yumuşak karınlı, ince kabuklu nesil türedi. Suratsızbook, twister, goykıllar diye zamane canavarları ise kablolarıyla emiyorlar özümüzü, paraya dönüştürüyorlar Allahın belaları.

3 geler, internet siteleri, siteee siteeeee çoğalıyor ve insanlığın sonu olacak mekanik canavarlara bile rahmet gözüyle baktırıyorlar.

Caminin hocası bile cuma namazında kısa mesaj kodu ile hayıra çağıyor bizleri, mezbedelikte kendimizi kaybetmiş şekillerimize.

Canavarı öldürmenin tek şekli vardır, oda onu aç bırakmaktır.

Eski dost ziyaretlerinin yerini şimdi S.M.S ( .İKTİĞİMİN MESAJ SOYTARILIĞI ) aldı. Ayda 10 bin mesaj 10 liraya hemde, nerdemi? (şşşşt)ikimde.

Ulan bir senede 10 bin yazı yazacak kapasitem yok şu edebi yüreğimin, lise fırfırları bir ayda 10 bin mesaj çekecek kudrete sahip, mesajlar tırtıl bacağı gibi mübarek, tıtıtıtıtıt, gitti, dürüdürüdürü geldi. Sonrası iletişimin sonu.

Bazı hüsnühülyalar ise şöyle düşünecek, ( etiket sahibi kişiler;) Bay Mustafa, senin neden Bloğun var, sende teknoloji kullanıyosun.

Ne güzel söyledin sümsükpümsük abİla, evet, kelimen tarihe geçti.

BEN TEKNOLOJİYİ KULLANIYORUM, TEKNOLOJİ BENİ KÖTÜ EMELLERİNE SERMAYE ETMİYOR.