21 Ekim 2009 Çarşamba

GENÇKIZLARI GEÇTİK, KADINLARI TAVLAMA TEKNOLOJİSİ

Bu yazında, paylaşımımızın konusu; başlıktaki konu. Bir önceki tatavamda bahsettiğim konuya özdeş ama karşıt, eşeyli ama düzeyli, birde isteyenin istediği gibi anlama donanımı tadı veriyor.

Birkere karşıtlığı açayım halen daha çözemeyen meteoroloji balonlarına: ( o kendini anladı )

Kadın daha önceden avlanılmış olduğu için tavlanır, tavlanabilir. Genç kız ise önceden avlanılmadığı için avlanır. Kadını avlayamazsınız, ancak tavlayabilirsiniz, yani tavlayarak avlayabilirsiniz. Ama bu olsa olsa ancak tavlama olur. Gençkızı ise ancak avlayabilirsiniz yada avlayamazsınız. Bu kadar karmaşık ve basit...

1- Kadını tavlamak için ilk intibasında elde etmek istediği cevabı net iletin. yani; ben sende olabilirim, olacağım. Yoksa salak gibi kadınla arkadaş olur, av hikayelerini dinlersiniz.

2- Kadın güce tapar, siz bile ona oynadığınız güçlü karaktere zaman içinde inanın. Ama asla inanmaktan vazgeçmeyin, adınız "şiddet ve homoseksüalite eğilimli artist" olarak baskıya verilir.

3- Nasıl ki önceki amaç "gençkızın içindeki kadını ortaya çıkartarak" başarıya kavuşuyorsa; kadındaki başarı kriteri "kadının içindeki genç kızı ortaya çıkartmaktır."

Kadın demiyorum, Gençkızları Avlama Teknolojileri

Benim gibi karting ustası şehirli züppeler, zaman içinde taakatlerini kaybettiğinde ( LOST ) elleri ve ayakları fırdönmediğinde, geçmişin tecrübe dilini edebiyatlara dökerler. Marduk dünyaya çarpmadan yapılması gereken birkaç nakil işini gençlere zerketmek misyonundayım. Medeniyetin yapıtaşıyız ama medeniyetin yok olmasına da tümden karşıyız. Medeniyet yeniden yazılırsa, ve dünyada yaşam sürecek ise, bizim izlerimizin mürekkebiyle olsun diyor, yazılıma geçiyorum.

Öncelikle tavlamak ile avlamak arasındaki literatüel benzeşmeyi araştırmanızı tavsiye ederim.

1- Çocuğa duyulan şefkat derecesindeki sevgi ifadeli yüz ile gözlere bakın, içine dolar.
2- Çok gizem yapmayın, korkar, gizem kadınlarda daha etkili bir çözücüdür.
3- İlişki değilde oyun, etkileşim değilde paylaşım, bollaf değilde çok gezme tozma ile strateji kurun.
4- Tecrübe ve yaşanmışlığınızı fazla vurgulamayın, kendini basit bulur, kaçar.
5- Size basit ve bayağı gelecek olan yaşam tarzını anlattığında mutlaka ciddiye alın, yoksa içindeki kadını çıkartmaz.
6- Ne yaparsanız yapın, onunla buluşmalarınıza engel olacak iş ve diğer öncelikleri sebep belirtmeyin, genç kız ruhu 2. plana koyulmayı yaradılışına zül sayar.
7- Çok pahallı ve kapsamlı hediyeler almayın, niyetinizi anlaması = kaçması demektir.
8- Dokunma tepkilerini gözlemleyin, özünü en iyi tepkileri anlatır.

Vayyy mustafa vay, olmuşsun aynalı çarık, millete kağıt katlama işi öğretir gibi teknoloji satıyorsun, helal