25 Temmuz 2010 Pazar

SEKSOLOJİ

Dünya'nın dönüşünü sağlayan etkenlerden en kuvvetlisi kadın,

doğurma özelliğinden maada,

erkeklerin hayat standardı yakalama çabası, para kazanma derdi, ve kendilerini geliştirme gayretlerinin odağındaki varlık.

Kadın ile yapılacak olan sevişme aktivitesi, hayatımızın unutulmazlarından en sıradışısı.

Erkeğin yaradılışında dini öğretilerin uzağında bir özellik olan, çok eşlilik, yani bir nevi çok seslilik var. Hayatta her paylaşımın ortağı olan kadınınız, bir de; çevreden size gelen uyartılar.

Peki diğer kadına olan yaklaşımın temelinde olan şey ne, aldatma ve kardeşi aldatılmanın tetikleyicisi ne, ahlaki çöküntüyle bu kavramların ilişkisi ne?

Ahlaki çöküşün tetikleyicisi ekonomik şartlar ve statü uçurumları. Ahlaki çöküşün standartı ise ahlak kurallarının ortadan kalkışı. Tarihte yok olan kavimlerde, isterse müreffeh olsun, isterse hakim kuvvet; toplumsal enerjinin tamamiyle fuhuşa döndüğü görülebilir.

Bir de günümüzdeki bangkok, küba, tayland yerleşimlerindeki temel unsurun ekonomi olduğu gözlemlenmekte.

Arap yarımadasında yapılamayan fuhuş ekseninin dünyaya kayması sonucu 300 milyar doların fuhuş karşılığı arap parası olarak dünyaya serpildiğini gözlemleriz.

Birde olayın sosyalinden-ekonomisinden kayıp, psikolojisine atıflarda bulunayım. Katılmayanlar olacaktır.

Bir uzaylı filmi vardı, çok güzel kadın olan milla jakoviçin canlandırdığı. Kadının üreme gücü ve birleşme isteği o kadar fazla, o kadar önüne geçilemezdi ki, amerikan ordusunun özel tedbirleri ile kadın hiçbir erkeğin yaklaşamayacağı, sadece kadın görevlilerin çalıştığı bir fanusa kapatılmıştı. Aynı şekilde uzaylı bir erkek ise bunu döllemek için dünyaya indi, ve hiçbir tedbir işe yaramadı, bunlar çiftleşti ve dünya boku yedi.

Aynı içgüdüyü, çiftleşme zamanı gelen hayvan bloglarında da görmekteyiz. Evinizin uysal kedisi, çiftleşme içgüdüsüyle neredeyse gözünüzü çıkaracak hale gelir, evinizin puffy köpeği şayet döllemez ve döllenmezse, vahşi bir kurta dönüşüyor, hatta bir belgeselde gördümdü; kutup ayısı 200 kilometreden kadın kokusu alıyor, ve buzları yardırarak, kutubu geçen ayı, muradına eriyor, hatta soğuk hava olan eksi seksen derecede gidip gelirken şaftı kırıyor. Çok komik ama gerçek. Kokuyu aldıktan, işi bitirinceye kadar kaybettiği kilo 3 insan ağırlığı olan 200 kilo.

Şimdi bizler medeni insanlarız, şimdi bizler elimizi uzattığımızda her türlü sekse ulaşabiliriz. AMASI ŞU:

ÇOK SESLİLİĞİN ÇAĞRISINA CEVAP VERMEK Mİ VERMEMEK Mİ BİZİ DEĞERLİ KILAR? AHLAKİ ÇÖKÜNTÜNÜN EROZYONUNU TETİKLER MİYİZ BÖYLECE? ÇOK SESLİLİK SAYESİNDE BİR ERKEK YADA KADININ ÖZ GÜVENİNİN TAŞTIĞI DOĞRU MUDUR? ÇOK SESLİLİĞE KARŞI DURAN ÇOĞU İNSANIN ASLINDA ÇOK SESLİ OLDUĞU DOĞRU MUDUR? BİZ BU DURUMLARDAKİ İKİYÜZLÜ TAVIRLARIMIZLA AHLAK EROZYONUNU AHLAK SÜRÜKLENMESİNE ÇEVİRDİĞİMİZ VE İÇİNDE SÜRÜKLENDİĞİMİZ REVA MIDIR?

2 dakka delikanlı durduğunuz için teşekkür ederim.