29 Kasım 2009 Pazar

Gençler; Dikkatli Seks Yapın

Şimdi yeni bir yöntem deniyorum, ilk defa önce başlığı belirledim, sonra yazı ekleyeceğim. Tipik bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hadisesi.

Sayın Gençler,

Biliyorum her türlü görsel iletişim yoluyla size sex içgüdüleri aşılanıyor. Bomba gibi göğüsler, da vincivari gizemler, bal dudaklar, ayran kalçalar, ızgara gibi dumanı üstünde hatunlar, vede bekaret kemerini astık, sıkıntıları aştık hikayeleri....

Birde sonu bitmez tükenmez sabahlara kadar yengemi tıngırdattım pornovizyonları, gerek sözel gerek yazısal...

Ben mesela, yeni yetme zamanlarımda, kızlardan yayılan parfüm kokularını, onların doğal kokuları zannederdim, fırlama hormonlarım beni kandırırdı. Hayaller süslerdi ıssızlarımı..

Aynı duyguyu eminim ilk bekaretlerini subay gençlere veren bakireler de hissetmiştir. Öyleya onların hepsi birer potansiyel Atatürk, ve kendi bekaretlerini kutsal bir amaca veriyorlar. Piçgurusu hormonlar.

Şimdi bir kızı öptüğünüzde emin olun ağzınızdaki tat çilekli ruj aroması. Yalanıp durmazsanız sevinirim.

Bir kız size aşırı derecede afedersiniz vermek istiyor sa, mutlaka şüphelenin, bisikletten düşmüştür, ve eğer zar atarda, kan gelirse, yeni teknolojik icad olan kan kapsülleri işbaşındadır. Bu zamanda bekaret başa beladır.

Ey kızlar, ahir ömrüm boyunca benimle arkadaşlık etmekte pek naz ettiniz, ama mesela ismi tolga, cüneyt, emre olan şahıslara karşı pek bi dirençsiz şahsiyetler oldunuz. Elde var bir oda; Mustafa ya.

Ama size duygusal ve çekici gelen o şahsiyetler genelde size gecelik aktivite sunumu sağlayan ve öteye gidemeyen terzilerdi, diktiler geçti. Ama söz ağzımızda kaldı, naapalım salak çok.

Birde feys çıktı zamanımızda, arkadaşın arkadaşı terzilik yapar iyide yamar ihtimaliyle, artık sevişen sevişene. Teknoloji piçliği.

Aman kızlar, sevişme ortamınızda etrafta fantezi kamerası varmı yokmu dikkat edin, bir bakmışsınız, intstar olmuşsunuz. Bizim toplum bunları fazla kaldırmaz.

Birde mutlaka her yılışıldığında size sunuma hazır evli evsiz bir sürü ihtimal olduğunun farkındayım. Orospuluk hem erkekte hem kadında, ama siz si olun enerjinizin en azami yüzde 20 sini seks etiketleyin. Yoksa kartın rengi kırmızıya çalar.

Bu uğurda bir şiir okumuştum, sevişme duygusunun anafikrini +bütün çıplaklığıyla özetleyen:

Sur dibinde tek göz hanede
Odun kömür Hak getire
Ama pide gibi döşekte apış arasına girdi mi elleri
Gül gibi kızlar düşünde.

- anlamadınız mı?

Seks sadece bir düşünce bulutudur, sa siz onu deler geçersiniz, yada o birilerini sürükler peşinden ve suya dönüşür.....

Muhteşem bir pazar aksiyonnamesi

İnanmazsınız, bir bayram-bir pazar-bir tata nöbeti ve bir yağmur, benzeştirmek gerekirse, yerler otuz santim efil kar, sessiz sessiz yağanından, ağaçlar dallar beyaz, şehrin gece ışıkları ve sevdiklerinizle parkta kartopu oynamaya gitmişsiniz, öylesine bir kartpostal.

Bu bayram neleri mi düşündüm, merak eylediniz mi? Yani beni merak edecek kadar seven biri var mı? İşte onu düşündüm, beni seven var mı diye...

Beni bu bedene üflediği için Önce Allah, beni seviyor ki üfledi.

Sonra benimle var olanlar, yakın çevrem, sevip güvendiler ki hayatları benimle geçiyor.

Sonra benimle iyi anıları olanlar, onlara iyi vakitler geçirttim ki, beni hatırladıklarında bir çay demleyerek kendilerini seviyorlar.

Sonra yolda bulduğum kredi kartının sahibi, sanırım insanlık ölmedi diye tanımasada sevmiştir beni, neden kartını kullanmadığım ve bankaya geri verdiğim sebebinden.

Yaşayan bütün kedilerin yakın geçmişleri, onların ata-babalarına iyi davranıp süt verdiğim için, şu an dünyaya geldiler, varlıklarına sebeb, tanıyamayacaklarsada seviyorlardır beni.

İnanır mısınız, bu kadar yeter ama beni okuyorsunuz ya, beni seviyorsunuz, ama kendinizi benim kadar sevin yeter.....

Söylem Kendini Topluma Adar

Ne kadar zavallı insanların ne kadar zavallı tiyatrosunda seyrettiği oyunların açmazına sinirleri bozulan Söylem, artık topluma varlığını feda etmeye ve gelecek nesillerin yönlerini bulmasına yardım etmeye çalışacaktır. Kendisi eski maya yazıtlarında bahsedilen Tanrıça Helmatya ile benzeştiği gerçeğinden hareketle, böyle bir çıkarımı benimser.

Söylem teyze yöntemini düşünür, ne yaparak toplumu düzeltecektir, en etkin yöntemin, aynen binaların kolon diplerine yerleştirilen dinamit lokumları benzerii, toplumun çeşitli katmanlarına yapacağı lokumvari sözler ile örnek olmayı planlar.

Önce apartmanında, yani rizedansında 30 daireye bakan ap. görevlisi Semavi ile işe başlar.

-Bak semavi, apartmana yaptığın alışverişte marketten aldığın komisyonlar, rıza olmaksızın elde edinilen bir kazanç, buna son ver, ayrıca her apartman sakinine yaptığın fakirlik edebiyatı ile hayatı bedavaya getiriyorsun, geçen gün seni sessiz takibimde aksarayda alem yaparken gördüm, köyde 4 katlı binayı dikmişsin, ayrıca 2 sokak ileride malatyalılar otoparkındaki doblo'ndan da haberim var. Birde 4 kattaki dul Semahat hanım ile olan cinsi diyaloğun....

Marketçi Ziya ile ayaküstü sohbetinde.

Ziya bey, senin 4.buçuğa sattığın domates aşağıdaki varoşta 1. buçuk, ayrıca bizim kesemizden kapıcı semaviye ayda 2000 lira teğet geçtiğinide hesapladım, sen evli barklı adamsın, ya semavi ile aksaray alemleriniz, gel etme eyleme, vergi levhanda matrah 3 milyar vergin 1400 lira, Sen bu rüşvet vede alem faturalarını matrahtan düşsen bile en az 20 bin lira vergi vermen gerekir, ayrıca halen daha fiş kesmiyorsun, kessende yüzde 8 den kesiyorsun bazen yüzde 1 den, yettimi yetmedi, geçen tek tek senden alışverişimi hesapladım, aylık 1128 lira yerine 1279 lira ödedim, ekonomistim ya, gel sana son bir şans, bu tabloyu tersine çevir, esnaf ol esnaf...

Gayrettepe-Eminönü otobüsüne.

Bakın şöfor bey,

1780 lira maaşınız, 600 lira çocuk yardımınız, senelik 5400 lira sosyal yardımınız var, kaba hesapla 2800 lira aylık, birde emeklilik garantiniz, birde yıpranma tazminatınız, peki vatandaşın akbilinden aldığınız 1.75 kuruş neyin nesi, sizin o kontür yüklemenizin bedava olduğunu biliyorum, günde 50 kişiye satsanız aylık 5000 lira, birde belediye içinde yaptığınız sosyal paylaşımlar da cabası, illa bir firavunluk yapıp sizi ekmeğinizden mi etmeli, dürüst olun adam olun esnaf olun ulan.

Elektrik idaresi gişesine:

Sayın memur bey, ben sizin bu para üstü yok hesabıyla ayda en az 3000 lira kırpıntınız olduğunu hesapladım, birde son ödeme günlerine makbuz basıyor ve ayda 250 bin lirayı vadelendiriyorsunuz, en az ayda 2000 lira buradan. Sizin idarenizin yaptığı iç ve dış uygulamalar zaten yılın soygununu işaret ediyor, bu sizdeki işini bilen memur tavırları ile memleketin geleceğini gaspa ne hakkınız var, Allah birgün elektriğinizi öyle bir keser ki, ahiretinizden maada, dünyanız da söner.

Söylem Teyze, bu şekilde mesela; Eminönündeki balık ekmekçilere, doğalgaz okuyucularına, sinemadaki yer göstericilere, manava, kasaba, gazete bayiisine velhasıl, toplumla içli dışlı bütün köftehorlara dersini verir, bir ay içinde düzelttiği adam sayısı 150 kişi ve onlardan alışveriş yapan 50 bin kişi, aileleriyle 200 bin kişi, örnek mahiyetindeki hareketlerden etkilenim yoluyla 2 milyon kişi, ve yarattığı sinerji vede dalgalanmalar ile bütün toplumu kurtarır.

Aslında Söylem Teyze, süslü hayat tarzını ve edebi şahsiyet olma ideallerini bir kenara bıraksa, daha neleri neleri düzeltecektir de......