2 Temmuz 2009 Perşembe

AÇIK ÖĞRETİM: Kadınlarla sevişmede uygulanacak teknikler.

Açıköğretim Yayınları 10057/798 c.69-2009

BÖLÜM 1. Sefer Görev Emri.

Sefer görev emri kadından tarafınıza iletilir. Bu çağrıyı aldığınıza dair acil bir cevabı en geç 5 dakika içinde geri iletmez seniz, paraşütsüz atlamış paraşütçü gibi çakılırsınız.

Bu cevabı iletirken uygulanması gereken teknik prosedürler:

-Televizyonu kapatmak ve duşa yönelmek, diş fırçalamak
-Kadına arkadan yaklaşıp, kulak mecrasına özel sözler sarfetmek
-Duyarlı olduğu bölgelere ve civarına yapılacak hırsız ellemeler, ovalama ve mıncıklamalar.

Sefer görev emrini almak için uygulanılacak tedbirler:

-Evdeki tatbikatlarda eve şampanya şarap getirilir, sosyal statünüz düşükse çamlıca gazoz.
-Veya kırmızı çiçek, ekstra kokulu.
-Ev işlerine yardım edilir, düzenli ve ekstra sensitif, duyarlı olunur.
-Veya işyerinde en çok düşündüğünüz kadın evinize gelseydi sanallaması yapılır.
-Tüm bunları yapamıyorsanız veya maddiyattan yana diperlemişseniz, dünyaya küsmüş melankoni ve hüzünlü gözler maskesini takın, kadın emri otomatikman çıkartır.

-Dış buluşmalarda uygulanacak tedbirler:
-En başından itibaren sevişme odaklı bakışlar ve sahiplenme tavrı. ( kadına çaresizlik hissi ve güven verir. )
-Kadını dinlemek ve sözlerinin bittiği ana odaklanarak, rahatlamış şekilde bahse girmesini sağlamak.
-Korkutmadan kıyafetini ve makyajını üstükapalı eleştirerek, en büyük kozunu kullanmasına ortam sağlamak.



-BÖLÜM 2. Tatbikat safhası.

Her iki tarafın üstü hafif trendine girmesiyle birlikte, karşılıklı çıkarlar prensibinden hareketle, tatbikatı yönetme insiyatifini elinize alınız.

İnsiyatif sağlayan tedbirler.

-Kadın vucudünda elinizi gezdirerek, zamanla masaja dönüşen gezintiler yapınız. Kadın vücudunun keşfedilmesinden kedi gibi haz alır.
-Kadın vücudunda duyarlılığın tezahür ettiği, yerlerden biri olan ayak masajını, harfiyen yerine getiriniz. Bu kadında birleşme momentumunu tetikler.
-Kung fu felsefesinden hareketle, kollarınızı ekstra güçlü halde kadını yönlendirmekte kullanınız. Elleriniz kadının itirazlarını önleyecek kadar güçlü ve kararlı olmalı.
-Üzerinde halen daha giysi varsa, henüz insiyatifi tam olarak ele alamadığınıza işarettir, veya kadın sizin bu farklı teknolojinizin biraz daha devam etmesini istiyordur.
-Kadının son kalan giysilerini, aynen kadına davrandığınız incelik ve nezaket ile çıkarınız. Mümkünse katlayıp bir yere koyunuz. Sana total değer veriyorum mesajını ve sevişmenin duyarlılığını kanıtlamış olusunuz. Kadın bu hareketlerle, uçağı pistin başına çekmiş ve motorlara tam kuvvet vererek uçuşa eşlik etmeye hazırlanmaktadır.

Bu noktadan sonra kural ve teknikler geçersizdir. Tatbikat aşamasına geçiniz. Aşamanın sonunda yaşanmışlığınızın mana ve önemine denk gelecek bir espri yapınız, katıla katıla gülmesi sayesinde yaşayacağı tatmin duygusu iki ile katlanacak ve bir dahaki sefer görev emrini seferberliğe dönüştürecektir.

Başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle,

SİZİ ÖLMEKLE TANIŞTIRAYIM

71 nişantaşı doğumlu. İşçi bir babanın çocuğu. Babası ölümüyle mezarcıyı bile ağlatacak bir kaç adamdan biri. Annesi ise öldüğünde dünya durmuştu.

İlk ve ortaokulu nişantaşında okudu, ticaret lisesi okudu. Okusam mı çalışsam mı diyerek arada derede kaldıktan sonra, boğaziçini kazandı, okudu bitirdi. Çalıştığı işler, osmanbey tezgahtarlığı, otel rezervasyonculuğu, devremülk bağlamacısı, gazete reklam satışçısı, borsa müşteri danışmanlığı, pazarlama koordinatörlüğü, tur rehberliği, havlu servisçiliği, çiçek mezatçısı, yapı malzemesi satış, telekominikasyon pazarlama, ingilizce öğreticiliği, lojistik pazarlama, maç karaborsacılığı, ve araba satıcılığı, reklam organizatörlüğü, ozalit çekicisi, ve bilimum işler. Evlendi, çocuğu oldu'dan önce kadın denilen mecralarda gezdi. E.U, X.X. A.I, O,A, K.O, isimli kadınlarla gezmişliği ve dahası vardır. Kendi cinsleri ile daha uzun zamanlı arkadaşlıkları hemde imrenilecek paylaşımda ve çok uzun süreli yaşar-yaşatır. FB ruhuna yürekten bağlıdır. Onunla sevinir üzülür, yaşar. Dinine bağlıdır, Allaha inanır. Elinden dilinden kimseye zarar gelmez, ama bel ağrılarıyla yaşar. Sporcudur. Hayvani sportmendir. İnatçıdır. Sessiz sakin ama kışkırtılınca vahşi bir kurtadamdır. Kadın düşmanıdır, ama düşmanına en çok saygı duyan. Bilenler bilir, doğrucudur, sözüne inanmayanlar ile rüzgara karşı işemek arasında doğru orantı vardır. Sigara içer, en iyi dostudur, zira para karşılığı kendini sunan, olduğu gibi olan birkaç şeyden biri sigaradır. Alkole düşmandır. Bildiğiniz bütün sanatçılar kadar yeteneklidir. Bütün sanatçılar kadar komik, bütünü kadar duygusaldır. Hayvanseverdir, bir insana hayvan diyerek iltifat eder, çünkü hayvan bir karşılık beklemeden sevilen yaratıktır. İsteyen beşiktaşa gelir, onu görebilir veya duyabilir, olmadı hisseder, zira 10 senedir burada yaşamaktadır.

Sizi ibretle dolu bir yaşamla tanıştırmak istedim. Bu kadar....