1 Temmuz 2009 Çarşamba

KORKUNÇ BİR RÜYA

Konusu ağır olmayabilir ama zihnimin koruyucuları devre dışı olunca, yattığım yerde gördüğüm rüya beni fecii sıkıntılara soktu. Hayali bir ülkenin duyarlı vatandaşı olarak gördüm bu rüyayı.

GÜYA,

Ülke gizli bir kanser gibi iktidar savaşlarına sahne olmuş, kimin yönettiği belirsiz. Yönümü bilemiyorum, değerimi bulamıyorum, geleceğimi göremiyorum.

Sigaraya başlama yaşı 11, alkole başlama yaşı 13, fuhuşa başlama yaşı 14, bu durumda benim yaşım 130 larda, ölüm safhalarına girdiğim belli oluyor.

Her 4 kişiden biri işsiz ve niteliksiz, çalışan diğer üçlünün biri gizli işsiz, çalışan diğer 2 kişide birbirlerinin ayağını kaydırmaya çalışmaktan dolayı hissiz.

Şarkı ve şiir yazacak sanatçı, ilham gelmesini değil, telefon gelmesini bekliyor, sipariş üzerine ruhunu kiralamak derdinde, birilerinin hegemonyasına girmiş, hayat damarlarımızdan biri bakım çalışmasından dolayı kapalı.

Ülkenin basını, bol estetikli sosyete orospularının reklamını yapmaktan, feryatlara kapalı. Bakın bunlar insansa siz hayvansınız diyerek, muhabbet tellalı olmuş, zamanla kendini pazarlar olmuş.

Hiçbir cinayet aydınlatılamıyor, insanlar sır olarak kayboluyor, mezarlıklara yakın daireler ise anormal değer kazanıyor bu durumda.

Benim dahil, bütün çığlıkların sesi kısık, bağırmaya çalıştıkça ses tellerimi tükürüyorum.

Burası Michale JACKSON'ın Neverland' ımı yoksa, olmayan ülkemi,

Böyle bir ülke varmı? Eğer varsa ben uyumak istemiyorum, duruşumu bozmadan..

İyi Bir Fahişe Nasıl Olmalıdır?

Yaşımız çok eskidi, kanlı kriz ise etimizi çürüttü, kemiklere sirayet etti. İçten yediğimiz derin darbeye karşı vücud doğal tepkisini vererek, yedek can damarımıza ulaştı ve hepimizi hepimiz yapan, yani insanı insan yapan değerimize ulaştı. Maalesef.

Dirayet duvarıyla kaplı, acabalarla gizlenmiş, namus ve şeref hücremize. Hani o meşhur deyiş varya, "öldüğümüzü hissettiğimiz anda yaşadığımızı anlamak" denilen... İşte o hücre.

Yanlış anlasılmasın; tecavüzden zevk alalım sloganı atmıyorum. Fahişeliği özendiren bir propaganda değil bu yazı. Dünyanın en eski mesleğine atıfta bulunacağım. Bunun sizi etkilemesine izin vermeyeceğim. Zira sizin de bildiğiniz gibi; ya fahişesinizdir, ya değil..

Fahişenin en önemli değeri vücudu'dur, sanılanın aksine "işlem merkezi" değildir. Çünkü görünen ve arzu alıcısını harekete geçiren şey vücudun kendisidir. Vücudun diriliği ve hareketliliği, dinamizmi, fahişeliğin pazarlama yani imaj fonksiyonunu destekler. Burada, fahişeliği keşlik, serkeşlik, ve yıkılmış hayatlar olarak algılamak, mesleğin kalitesini ve karşılıklı memnuniyeti düşürür, düşende yok olur.İyi bir fahişe mutlaka spor, düzenli spor, ve egzersizleri programlı olarak yapmalıdır.

Fahişe ve giyim belli noktada özleşmiştir. Fahişe olmayan bir fahişe ile fahişe olan bir fahişeyi yanyana getirdiğinizde, büyük ihtimalle doğruya ulaşamazsınız. Fahişenin giyim tarzı, tiyatrodaki abartılı kostüm ile günlük giyimin arasında yer alır. Bu sebeple fahişe kazancının yüzde 15-20 bölümü ile giyimini desteklemek zorundadır. Fahişe aynı zamanda hediye edilen elbiseleri giymemelidir. Çünkü mesleği ile ayrılmak, ve ayrı tutulmak istiyorsa, bu basitliğe yanaşmamalıdır.

Fahişelik asla çıplaklık değildir. Fahişelik erotiklik ve gizem mesleğidir. Ulaşılmak isteneni cömertçe sergilemek fiyatı düşürür. Mesela liseli yıllarımdaki yüksekkaldırım ziyaretlerimde, son derece çıplak iş bekleyen erbabı gözetlerdim, ve etkilenmek bir yana, kadınlar hamamı görüntüsü ile gizemlerimin üstünü kapatırdım.

Fahişelik asla ve asla taklit ile biryere geleceğiniz ve devamını getireceğiniz bir yol değildir. Ünlü film yıldızlarını, sosyetenin ikoncanlarını ve prensesleri taklit eden fahişenin erkek gözündeki ince yorumu, sadece fazla para istenileceği manasına gelir. Doğal ile suni arasındaki tercihlerin yönü bellidir.

Fahişelikte ısınma turları ayrı bir uzmanlık alanıdır. Aynen dişçiniz gibi. Uzmanlaşmış dişçiler hasta koltuğundaki insanı önceden şartlandırma ve olaya inandırma yöntemleriyle kendilerine ve tedaviye kazandırırlar. Fahişe burada, en inandırıcı replikler ile, arkadaşlık kurma ve ruh esnetme teknikleriyle donanmak ve katılımı garantiye almak durumundadir. Aslında bir seferlik seans için bu kadar donanıma ne ihtiyaç var diyenler çıkabilir aranızda. Ama akıllı fahişe müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket ederek, yağmurların birgün az yağacağını ve bulutları çağırması gerekeceğini iyi bilir. Partnerini ( müşteri demiyorum ) önemser, onun kendisini arzulamasını sağlar. Erkekler'in çoğunun lafta canavar, ama en soyunuk haliyle masum bir kedi yavrusu olduğunu bilir. Dolayısıyla bir bebeğe davrandığı hassasiyet ile hem rekabetin zararlarından korunur, hem az miktarda insanla çok miktarda işini yapar, hemde kazancını kolay ve yüksek kazanır.

Fahişelik aynı zamanda engin bir meslek kültürü, taleplere cevap verebilme ve gelişmeleri ona göre takip etme konularında özel birikimler ister. Olması gereken birkaç özellik, iyi bir dans ve tiyatro yeteneği, masaj yatkınlığı, hijyen bilgisi, aktüaliteyi sıkı takip, yabancı diller ( gerektiği kadar ) geleneksel kültür derinliği ve ifade zenginliği gibi kavramlardır.

Fahişe aynı zamanda partnerinin mutluluğa ulaşmasını en temel ilke edinmelidir, mutlu bir partner ile kendiside mutluluğunu araya sıkıştıracaktır. Dolayısıyla buradan çıkarılacak sonuç, siz olaylara katılırsanız, karşı tarafın katılımcılığı en iyi neticelerde buluşur. Dolayısıyla partnerinin kontrol dışı hızını, enerjisini ve disiplinini sağlayacak tarzda bir tansiyonu yönetmelidir.

Ne oluyorsun Mustafa, aşkın ve yaşanmışlığın bir üyesi olarak, millete ahlaksız bir mesleği satmak da neyin nesi diye düşünen halen daha varmı bilmiyorum, ama anlayanlar anladı.

Türkiyede para kazanmak için, kayıtlı veya kayıtsız her 13 kadından biri,

Türkiyede aşırı seks bağımlılığından ötürü, her 24 kadından biri,

Türkiyede işi zengin avcılığı olan her 45 kadından biri,

Türkiyede vesika almak için sırada bekleyen 13000 kadının hepsi,

Türkiyede açığı kapatmak için yabancı uyruklu 28000 kadından hepsi,

Türkiyede bu işi resmi yapan her 19000 kadından herbiri,

Türkiyede bu işi yapamadığı için yapan her 49 kadından biri,

Türkiyede bu işi kocasıyla olan sorunlarından dolayı gizlice yapan her 16 kadından biri,

Bu işi evlenemediği için yapan her 170 kadından biri,

Bu işi evlenebilmek umudutla yapan her 90 kadından biri

FA-Hİ-ŞE.

Not. (Alıngan insanlara)

Bu yazıdaki bazı noktaları para kazanmadan ( non profesyonel ) eşinle veya sevgiliyle paylaşmak serbest. Eğer evli bir kadınsan sanırım evinin fahişesi olmanın önemini bildiğine inanıyorum.