10 Ocak 2010 Pazar

Tren(d)teki kadın

Yıllardır kadına dair bir sürü moda geldiii geçti. Issız kasabanın tren istasyonu gibi.

Modernide, seksiside, vahşiside, silikonistide, abartılısıda, her tarakta bezi olanıda, bilgeside..

Şimdi artık kadın denilen imaj vitrinine girme, ve biz erkeklerin beklentilerini karşılayan kadını betimleme zamanım.

Her okuyan kadın kendine bir yakıştırma yapabilir, uygulayabilir, ama tamamını asla..

Göğüs büyütme ve kalıplı sütyen devri bitmiştir. Elbiseden göstermeden göğüs bıngıldaması, yani varlığını belli eden kabartılar moda. Artık en davar erkekler bile takviyeli sütyeni algılayabiliyor. Suni olmayanını, sallantıda demiyorum: Bıngıldama. Diyorum.

Kadın öströjeni mutlaka erkek algısına mesajlar yayar. Az sayıda veya hiç sevişmemişlik durumunda, erkek algısı uzaydan gelen sevişme sinyallerini algılar. Kadının gerilimi yansır. Seksi olmak istiyorsanız, sevişme arzınızı azaltın ve önplana geçin.

Doğal zebze meyveye duyulan özlem gibi, artık kadında dirilik en bariz gösteriş oldu. Yürüyüşüne bile yansıyan dirilik fonksiyonu aynı zamanda güçlü kadın imajınıda desteklemekte. Dar giyinip vcudu belli etmeyi kastetmiyorum, ne giyersen giy diri ol diyorum.

Verir gibi yapmak: Erkeklerin ekstra motivasyonu etkinleştiren bu tavır ile, biraz üzerine samimiyet serpilmesi ile, kadınlar istediği erkeği belirlemekte güçlü bir ele sahip olur. Bu davranışı iyi uygulayan kadınlar özellikle;

Pazarlama,
Sigortacılık,
Bankacılık,
Otomobil satış,
Kurumsal pazarlama v.s.

işlerde çok başarılı oldular.

Erkek duyularını ölçebilme:

İşte profesyonel bir yetenek. Mesela siyah gözlük takan kadın erkekte merak uyandırır,

melankolik kadın erkekte avlanma psikolojisini uyarır,

ucu açık sorular erkekte keşfetme hormonunu alevlendirir

erkekteki gizliye kaçmış özellik ve yanıltmaları farkeden ve vurgulayan kadın ise, kabuğu soyulmuş muz gibidir. Isırılmak üzeredir.

Bu haftalık bu kadar.

Hindistan hindistan

Mağrur batının Turkey deyimiyle hindi olarak nitelediği ülkemin insanlarının hakir ve fakir olarak resmettiği ülke. Yani betimlenmişin betimlediği ülke.

1300 milyon nüfüsu ve 200 dolar / per annual ortalama geliriyle, kayıtdışı ve sürrealist ülke.

Ganj gandi, inek maymun, muson muz, klip dans, kast sarık, fil kaplan, buda raja, sömürge vali, gelenek görenek, zenginlik fakirlik, bilgisayar teknoloji gibi ikililerle anılan bir tuhaf rejyon.

Çin'in uyanışından sonra ikinci uyanışın hazırlıklarıyla uğraşan bilgeler cenneti. Bence.

Ortalama yaşam süresi 49 ama hintliler bunu hiç organlarına takmıyorlar. Zira yakışıklı olarak ölme garantileri var. O yüzden nüfus artış hızı diye bir endişe yayık değil.

En güzel masalların, en güzel aşkların, raj kapoorların romantizminde dünyaya ters orantılarda yaşamaktalar.

Buraya kadar saydıklarımın hepsi ortalama bir zekaya, yani benim zekama sahip olanların sayabileceği nitelikler. Birde hissedilenler ama bahsedilmeyenler var.

Hindistandaki uyanmakta olan kudretli mumya bilinci. Nasılki ingiliz sırtlanını sadece beyaz ihramadan kuşaklarıyla püskürttülerse, zamanında, bu sefer altyapılarıyla mücadeleye hazırlar.

Hindistanın ruhunu nasıl hamburger esansıyla bozdularsa, genetiğiyle oynanmış bu ruh biz entegre dünyayı kendi endüstriyel kurallarıyla şekillendirmeye aday.

Atom bombaları var, eski teknolojiye sahip, ama patlayacağı garanti.

Çini dizginlemenin tek yolu, çatalbaşlı kalın hint palaları, o yüzden lütfen hindistana iyi davranınız. Ortalama yaşam süreniz olduğu gibi kalsın.