25 Şubat 2010 Perşembe

ŞILLIK

Mecramda yüzlerce kez kadınlar hakkında doldur boşalt yaparak erkek denilen üreme bileşeni varlıkları kadın denilen üreme şıllığına karşı uyardım durdum. Ama maalesef anlaşılamıyor. Otizm sarmış dört bir yanımızı.

Kadın neslin devamı için erkeğin hizmetine adapte bir aşuftedir. Kadın yerine göre mutluluğu, yerine göre dramı çok güzel oynar. Yaradılış tabiatında bağlı olma, ait olma, akit olma, vakfolma yada benzeri namuslar yoktur, olamazda.

Dünyada menfaati veya sıcağı için asla yön değiştirmeyecek bir mustafa diye adam varsa , ki var, asla menfaatine aykırı bir oyunda yer alan bir kadın olamaz. Kız olamaz. Dişi olamaz.

Elde edilemeyecek kadın dünya tarihine kayıtlı değildir. En azından bu dünya dahlinde.

Şimdi zekası kıtlık çeken afrikalı beyinler akıl yürütecek ve diyecekler ki: Mustafa bir veya birkaç kadından çekmiş olmalı ki, burada ateşli adalet savunması yapıyor. Mustafanın bahsettiği kadın eğer yüzde 99 gruba dahilse, yüzde 1 masum kaydı vardır.

Yok arkadaş.

Ben neden bahsediyorum, sen neden.

Bunu Allah yazmış, kadın kendi menfaat dairesini sağlam tutmak için erkeği devamlı tetikleyecek, devamlı itekleyecek, yaşamın devamı için sinyal yayacak. Yani Allah tarafından konulmuş bir kanun. Allahtan daha büyük bir varlık bilen varsa, tezimi çürütebilir, yada kendi çürüyebilir.

Şimdi akil olalım, şimdi davaya inanalım, şimdi gerçeği savunalım.

Kadın şıllıktır. Şıllık kadındır.