26 Ocak 2016 Salı

SÖYLEM TEYZE İLE ADAB VE MUHAŞERET

Teve uzmanı Söylem Teyze, ardı arkası ve tuzu biberi olmayan kadın programlarının kader olmadığını, kadının statüsünü düşürdüğünü, ve bu adaletsizliğe kimin dur diyeceğini düşünürken, aklına bir format gelir, gitgide düşen hoşgörü seviyesi, genel kalite, ve diğer görgüsüzlük sorunlarına karşı "SÖYLEMCE ADABI MUHAŞERET" isimli bir program.

Programda kendisinin oynayacağı role pleyler, hoşgörü uzmanları, konu ve konuklar, toplum eğitmenleri ve halk katılacaktır. Birde diğer ülkelerden örnekleri gözler önüne serecek bu sayede Atatürkün Muasır medeniyetler tezine'de açılım yapacaktır.

İlk program konukları

Armağan Çağlayan
Aziz yıldırım
Semra Kaynana
Caner
Nihat doğan
Abdurrahman dilipak
Hagi
Şarkıcı arto
Yeşim salkım
Devlet bahçeli
Hıncal
Sevda demirel
Hande ataizi
Çelik
Sema çelebi,
ile hızlı bir giriş yapmayı, bu isimlerin birarada her türlü hırs ve reiting kaygısından uzak gerçek kimliklerini ortaya çıkartmayı, ve bu sağlanılan hoşgörü ile ziyaret ticaret mantığını paraya çevirmeyi planlar. planlar planlar.

Ama hepsinin ortak müsaitlik zamanının ortak tarihi ( O.K.E.K. ) 29 mayıs 2023 ve obsiyonel olunca, daha farklı daha altyapıya yönelik, daha toplumdanbiri modunda işi çözmeyi planlar.

İlk dış çekim planlaması için "damsız almıyoruz" barlarını seçer, amacı toplumun her bireyinin eşit muamele göreceğini ve hakedebileceğini ispatlamaktır. Beyoğlunda hayal kahvesini seçer, kapıda bekleyen gülcü teyze Mürüvvet'i içeriye aldırır. Mürüvvet o akşam Söylem'e duacıdır, çünkü elit kesimin 73 bin doları bir akşamda Hacıhüsrev kesime nakit akışı olarak geçer. Aynı zamanda aynı mekana temiz pak yüzlü kotu gömleği ve al yanaklarıyla Mümin isimli 19 unda bir çocuğu ve içeriye girme çabalarını görür. Badi guartlardan rica eder ve Mümini içeriye aldırır, kefilliği ve referansı ile. Fazla değil 10 dakika sonra Mümin, sosyetenin gülü CEYLA hanıma ve ENDER MERMERCİ hanım'a "Para karşılığı aşk" teklif etme kabahatlerinden ötürü yakapaça ve mosmor şekilde dışarı atılınca, Söylem hoşgörüyü başka bir yerde çekimlemek için rotayı başka yerlere çevirir.

( Mümin TARHANA: İnşaat işçisi, Adıyamanlı, şu anda boşta, bali ve diğer keyif maddeleri içicisi, özel zevkleri, barbut, mendireklerde katkılı votka, ve bayrampaşa halinde hamallık. )

Söylem daha magazinel daha içtenyanmalı bir başlık konsept arar, sonunda kuşakçatışması denilen kaynama noktasını nötralize etmek iyi fikir gelir, kendine 2li tavukburger bile ısmarlar. Beyoğlunda bir gündüz kafesinde oturan 2 trendi gencin yanına oturur ve onların genel kültürde sanılanın aksine çok daha derin bir altyapıya sahip olduklarını göstererek, başta kendi, sonrada eski kuşakları şaşırtmayı amaçlar.

Sorar; arkadaşlar, isimleriniz?

Mısra ve Cemcan,

Pekiyi arkadaşlar, size soracağım sorulara istediğiniz kadar düşünüp doğru cevaplar vermenizi istiyoruz, başarılı olursanız size konser bileti vereğim.

Hazırız,

Kenan EVREN kimdir?

Cemil İPEKÇİ'nin boyfrendi.

Ahilik Ne demektir?

Pasif Eşcinsellik.

Hangi yıl istanbul avrupa'nın kültür başkenti olacak?

1453 te olmadı mı?

Şu sözümü tamamlayın: Bana bir harf öğretenin...

Bonusuna 100 mil eklenir.

Atatürk'ün ilkelerinden birisi?

Paradan 3 sıfır attı.

Albert AYNSTEIN kimdir?

Soul müziğin babası

Son olarak OBAMA kimdir?

Madonna'nın genç sevgilisi.....