12 Ağustos 2010 Perşembe

Gündemden Sinyaller

Ve ramazan 29 bayram 1, ezici üstünlük ramazanda ama zamanla sonuç ne olur bilinmez. ) bilinir aslında (

Futbolda milli takım iki romanya sıfır, futbol gündemi zayıf, kimse özlemedi futbolu.

Eşimin doğum günü, kendisi Aslandır, ben ikizler, Allahtan şimdiye kadar hedefi tutturamadı pençesiyle. Nicce mutlu yıllara aşkı saadet.

Tur(k)izm sektörü nedense bu sene kan man ağlamıyor, iti köpek gibi turist dolu çünkü sandalcı takımı. Memnuniyet çığlıkları da çıkmıyor hasbamların. Nede köpekler, nede çıyanlar, nede bire beşçiler...

Ağladıklarında inanmıyorum bu yüzden hiçbir sektöre. Zaten sektöre ağlanmaz, sektörler ağlamaz.

Efe kavak yellerine geri dönüyor geyiğine karşı ağzı kapalıyım, istesenizde konuşmam. Duygu sömürüsü mü derdiniz? Dizi setine ağır bombardıman bomblarıyla dolu bir f16 düşerse, belki biraz üzülürüm, efe'de bu sayede cennete geri döner, bi daha diziye dönemez.

Kılıçdaroğlunun havuzlu villası varmış. Burhaniyede sahil kasabasında, ama 20 villanın ortak havuzu bu havuz. Dolayısı ile bu havuzdan gandi'nin hesabına bi çay demleyecek su düşüyor. İ.Melihle beraber içsinler, demokrasinin kardeşliği.

Robie willams Türk kızı aydayla evlenmiş. Kız biyolojik olarak türk. Ama kalçırıl olarak amerikan. Bizim Türk kızları ise, bakın popstarlar bile türk kızı tercih ediyor, türk erkeği görsün diye nispet basıyormuş. Ayrıca kız kesin bakiredir diyolar, nedeni; Türk ya. Mustafa burada yorumsuz kalmak zorunda, gündem olsun torba dolsun.

Bu yazıyı neden mi yazdım, blog günlük demek ya ve günleri kavanozlarsak daha fazla dayanır ya.