27 Ocak 2010 Çarşamba

OROSPU TURU

5 bıçkın arkadaş, Ohaio üzerinden Illinois'teki meşhur Avenue Street ziyaretimiz için cuma'dan yola çıktık. Yaşlarımız 22 ila 25. Hepimiz çiftçi çocuğuyuz. Ben, Artur, Sam, Nevil, ve Staktın. Memleketimiz Phıledalphia ve hepimiz farmville kasabasındanız.

Cuma saat 02.00, malatyada 08.55, bir yol üstü motelin barındayız. Fonda müzik, New country. Bu yolculuktan beklentilerimizi ve beraberce neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Artur'un düşüncesi "ferdiyet üzerine", yani çapkınlıkta kollektif hareketlerin beklenen cinsel hazzı yavaşlatacağı, o yüzden bu kısa ziyarette herkesin dağılmasından yana. Sam ise bu konularda biraz cesaretlendirilmekten yana, zira kız arkadaşı Dayen'den henüz ayrılmış, kız onu cinsel konularda çekingen bulmuş ama her kadın gibi irdelemeden kestirip atmış. Staktın ise aramızdaki en iri ve hormonel, artı sporcu şahsiyet olarak -her yola varım tezinde. Ben toparlamacı bir zihniyeti temsil ediyorum, zira macera tutkunu değilim, durumlara göre şekil almamız ve bütçemize göre hareket etmemiz yada etmeyebiliriz tedbirindeyim. Nevil ise aslında pasif eşcinsel bir açılımda; guruba uyacağını söylüyor.

Bu grup olarak aslında birbirimizi en iyi deneyeceğimiz bir kollektif çabanın içindeyiz. Belkide basit paydalardaki grubumuz, bu çetin sınavdan sonra mitoz bölünmelere uğrayacak. Dedelerimiz savaşta, biz orospu turunda.

Önce Staktın konuya giriyor. Avenu stret'e girer girmez, 50 dolara bir fahişe ile ayak üstü iş bitireceğini, sonrada fahişelerin sevişme sonrası çatlayan küçük kız ruhu ile bütün haftasonu bedavaya sekiz yapacağını, ve olursa diğer sevişmelere vakit ayıracağını, sınırsız özgürlüğün aslında zamanı emiveren bir coşku sahtekarlığı olduğunu söyledi ve ekledi, eğer benim gibi yapmazsanız bütün hafta sonu elinizi becerirsiniz! Gayet minimalist ama karınca gibi bütün kış mevsimini garanti altına alan bir taktik.

Arthur ise daha ılımlı ve uygar bir sevişmenin peşinde. Avenue street'in en kalburüstü gece klubünde, önce tanışacağı ve sohbet ile sıcaklığı yükselteceği, sarışın bebek yüzlü bir kadınla, ve kadının kurallarıyla seğiz yapacağını, ve bu kadın ile ayda bir kez hakedilmiş bir kaçamaklar zinciri oluşturacağını, hem ihtiyaç, hem tutku, hem macera hemde istikrar'ı yakalamaya çalışacağını söyledi.

Sam ise şayet Dayen'i unutabilirse, dayen fiziğinde ve zeka düzeyinde, onu hatırlatan bir kadın arayışında Avenue street'i arşınlayacağını, şayet Dayen onu ararsa, ilk otobüs ile farmvile döneceğini, Dayen'e dayanmanın çok zor olduğunu, ama biten her aşktan sonra başlayacak yeni aşkın sadece eskisini yaşatacağını söyledi. Bu sözler üzerine ona whiskey ısmarlayıp, geceyi aşk metazorunda geçirmekten kurtulduk.

Nevil'in sırası geldi, nevil en son ilişkisinin sadece masum bir öpücük olduğunu, ve brawnların kızı Sofiayı kilisede öptüğünü, ve yaşının 14 olduğunu anlattı. Bu orospu turuna katılarak, son bir yol ayrımı yaşayacağını ve sonraki yaşamını şekillendirmek istediğini belirtti. Zira hergün traş olmaktan ve bakımlılık gereğinden bunalmış. Şayet bir kadın ile olacak ise, mutlaka iri bir zenci olmasını, zor bir eşiği atlamak sayesinde, bundan sonraki aşk ilişkilerinde kolaylık yaşayacağını, ve diğer amaçlarını anlattı. Pasif eşcinsel ama aktif konuşmacıydı, çünkü enerjisini tam olarak deşarj edemiyor, kadınlardan uzak olmanın verdiği mecburiyetten.

Sıra bana geldi. Ben gecelik dahi olsa bir kadınla birlikte olmak için öncelikle hoşlanma kriterim olmasını ve karşımdakine duyduğum saygının gereği olarak, onunda beyanının gerektiğini anlattım. Öyle bir kadın ile beraber olmalıydım ki, fahişe olmamalı ve içimizden biri olmalıydı. Seviştikten sonra dünyaları ayağa kaldırmamalıydı. Onu aradığımda yada aramadığımda tipik kadın refleksleri göstermemeliydi. Ve mutlaka kocaman göğüsleri olmalıydı, şeklinde görüşlerde bulundum. Aslında bu konuşmalardaki tedbir vasfımı sonuna dek gösteriyor ve kriterlerimi mazeret olarak sunabilmenin zeminini hazırlıyordum. Herşeye rağmen, eğer bu orospu turundan beklentilerimizi elde edemesek bile, dostluğumuzun hiçbir kadından ve aşk kaçamaklarından daha değersiz olmadığını grubuma anlatmaya çalıştım.

Ertesi sabaha yağmur bizi uyandırdı, pikabımıza atladık ve o sihirli Avenue street distriktine vardık. Burası gerek profesyoneller ve gerekse aşkı-kaçamağı ve diğer sönmemiş fantezileri alevlendirmek isteyenlerle nufüs edinmiş bir aşk rejion'uydu. Mafyadan arınmış, adeta U.S.A government güvencesi ile, aşkın farklı lezzetlerinin sınırsızca yaşandığı bir cennetti. Bizim aksaray ve ahalisinin amerikan versiyonu. Kesinlikle ultra moderni.

Devam eden 2 gün boyunca beş arkadaş bazı planlarımızı, bazı fantezilerimizi ya uyguladık yada uygulayamadık. Nevil eşcinsellik yolundan döndü ve normal cinsel oldu. Sam dayeni unuttu, çünkü mari elizabet adında bir hemşire ile tanıştı, hatta aşık oluştular. Staktın aynen çivi gibi, Bianca isimli üniversteli fahişe ile yaklaşık 20 projeye imza attı kapalı kapılar ardında. Biancanın ayrılırken ağladığını gördüm. Arthur ise siyah düz saçlı ciddi görünüşlü bir iş kadını ile ektra yıldızlı gecelere imza atmanın mutluluğında gülümsüyordu.

Ben mi, bende 3 tane kızın telefonunu aldım, biri sıcak, biri ben ararsam ararsın dedi, biri de soğuk....