26 Eylül 2009 Cumartesi

EXORCİST KADINLAR İLE TANIŞMA

Geldik zurnanın waw dediği noktaya.
Bloğunda % 34 kadınlar ve huyları konusuyla borazan üfleyen bir yazıcıyım. Yani kaba deyişle sermayem kadınlar. Peki bu varlıklar ile olan ilişkilerimde pin noktaları neler, hiç düşündüm mü? Elbette, Mustafa düşünen bir varlıktır.

Şimdiki kastım ise, kadın karakteristiğini gözümde oluşturan olayların açılımına geldi. Hani deriz ya; olaylar ve insanlar, şimdiki konu Mustafa ve Kadınlar.

Olayları daha iyi hikayeleştirmek için farklı farklı kadınların bir tane ismi olsun: Nüzeyyen.

Nüzeyyen, çıplak ve ayışığında en iyi görünen canlıdır. Vahşi ama şefkatlidir, kaplandır kısaca, sakınmayı bileceksin, yada kafayı kolu kaptırırsın.

Nüzeyyen eğer seni reddetmiş ise, asla bunun bir yanılgı olduğundan sebep, kendini arabesqe vurma. Nüzeyyen, hayattaki seçimlerinde hak veya adaletle değil, beğeni ve ruh hali yada yada cinsel dürtülerindeki kabarmalarla hareket eder. En kısacası, emeklilik planlarıyla.

Nüzeyyen ile paylaşımı hedefliyor isen, Nüzeyyenin seni süzdüğü o ana, yani gerçek ana odaklanmalısın. Nüzeyyen anlık beğenileriyle seni sınava tabi tutar, tekrarı, gerisi veya bütünlemesi olmaz.

Nüzeyyen, şayet çaresiz kalır ise, veveya kendini çok yalnız hissettiğinde, seni sana öyle bir anlatır ki, dünyadaki tek erkek sanarsın kendini, ve Nüzeyyenin koynuna girersin kabaca bir manada tecavüz mağduru olursun, Nüzeyyene kaptırırsın yuları.

Nüzeyyen ve kediler bir evrimin iki yarısıdır. Yaşlı Nüzeyyen her ne kadar adaletli ve haksever ise, genç Nüzeyyen bir o kadar hoyrat ve savurgandır, tabiatını çöpe atar, saplanırsın bataklara.

Nüzeyyenin gözyaşı otomatiktir. Nüzeyyenin gözyaşı bir çok katı maddeyi yumuşağa çevirir, Nüzeyyenin amaçları doğrultusunda.

Nüzeyyenin arayışı sonsuzdur, hatta sorumsuzdur. Nüzeyyene sonsuz bir güven ve arkası sağlam hissi ile bakarsan, Nüzeyyen bunu anlar ve bu rahatlığın acısını senden katı katı çıkarır. Nasıl mı, güldürme beni..

Somut birşeyler yazmamı mı bekliyorsunuz? Kusura bakmayın, Nüzeyyen soyut olduğu için olaylar da soyut oldu. Somut bi tek ben kaldım..