25 Aralık 2009 Cuma

Bugünden notlar...

Dünya yuvarlak, ve günü çok kısa. Ama çok ince bir işçilik saklı günlerin içinde.

Mesela sadece bugün öğrendiklerim.

Dünyanın en güzel kadınları Taylandlı travestilermiş. Yakında bloğum sona erebilir.

Bir sabah zebza meyva haline giderseniz ama elinizde çuvalla, istediğiniz kadar doldurabilirsiniz. Bedava.

Taylanda uçakla inişe geçereken havayolları ikramları; incir fındık üzüm, kavrulmuş artı kurutulmuş.

Kabaca Kerane

Keraneler, istanbul keraneleri.

Karaköy rıhtımından çağrıştığı haliyle kaldı aklımda. Denizle özdeşleşti.

Sahipleri esnaf, çalışanları fırlama, sermayeleri erbaptı. Nicelerimizin bir önceki oluşumu kerane çıkışlıydı.

Bir gün sakal bırakmıştım, varmıştım sahiline keranenin. İçerde gelinlik kuşanmış bir hayat kadını bana; Gel sakallarını sürt ..cığıma demişti, oysa ben gözlem için gitmiştim. Hatta eğlence için yine bile giderim.

Nişantaşında değme sosyeteden farklı bir yaşam tarzı olmayan Havalı deniz, belki emekli olmuştur ama, öyle bir tüttürüyorduki citan'ını ortalarda, oralarda. Kesin içinden yenilere küfrediyordu. Sonradan yeşilçamda kerane filmlerine esin bile verdi. Öyle havalı işte.

Ama girmedim hiçbir zaman mektebin kapısından. Aynen osman hamdi bey'in yağlıboyalarına baktığım gibi baktım sadece. Şimdi kerane küçüldü ama her yer kerane. Adı fuhuş, boya ve fırça, biraz ithal çokça yerli. Fuhuş yaşantımızın yeni ismi...

Çok kurcalamadan stop, reklam yapıyor der birileri...

Temel Sevişme Teknikleri

Arabi, japoni, türki,

Dünya kültür çeşitliliği esasına dayalı sevişme tekniklerinden bahsederek, sizlerin genel yaşam kalitenizi yükseltme amacındayım.

Bazıları ayağa kalkıpta Mustafa Dünyada ne kadar cins hatun varsa sobelemiş diye yaygara yapmasın. Zira her kadın aynı kadındır, bazıları taksim, bazıları eyfel, bazıları bağcılar meydanı sadece.

Kürt kadınlarla olan sohbetinizde en önemli kıstas; önem vermektir. Bu cins kadınlar hayat boyu önemsiz bir kuluçka işlevi gördükleri için, önem verilme durumunda kürt hatunların -e -de -den, yani bütün hallerini kolayca görebilirsiniz, hatta kürt abonesi bile olabilirsiniz.

Hemen fransız kadınına geçelim, kürt kadınının tam tersi, bu kadınlar da abartılı bir önem gördükleri için, aşşağılık adi bir fahişe muamelesine bayılırlar.

Alman kadını aslında malum disiplin ve mekanik uygulamalardan sıyrılmaya yönelik arayışın kadınıdır gerçekte. Alman kadınını şaşırtan kazanır, hemde neler neler.

Japon kadını, saf ve basit bir denkleme tabidir. En çok önem verdikleri öğe olan "ataları". Yani Japon atalarının bazı karakteristik özellikleri katın bünyenize, görün japon teknolojisini.

Amerikan kadını en zırhlı kadındır, özel anını bulmak gerekir. Çünkü tüketim ekonomisinin en çok sarmalladığı kadındır. Gösteriş ile şansınızı denersiniz. Ama çok çabuk deşifre eder şahsınızı. Amerikan kadının en zayıf tarafı kadınlık içgüdüsü olan çocuk doğurma içgüdüsüdür. Senden bebeğim olsun diliyorum dediğinizde, o dev gibi amerikan kadını minik fareniz olur.

Rus kadınının ülkemizdeki tahribatı malum. Hepsi paragöz, çatal dilli yılancıklardır. Esiriniz gibi görünür ama esir eder bütününüzü. Dolayısıyla rus kadınını buz kalıplarının arasında aramak gerekir. Tundrada hayatta kalmak içgüdüsü ile bütün yaşam kırıntılarını değerlendirir. Kendileri buz bukalemunudur. Sıcak davranın erisinler.

Sırada Türk kadını var.

Bu bir basitlik mi veya en kompleks nitelik mi oluyor, onu bilemem ama;

Türk kadını ile iyi sevişin yeter...

( Not: Yazının başlığı ile yazı arasında kalan ve beklediğini bulamayanlar:
Sevişme; zaten bir kadının kalbini elde etme aşamaları değil midir? Kadının aklını çelen, kadının tamamını fetheder. Aklı fikri trifonfini de olanlar yine muz kabuğuna bastı. )