1 Eylül 2009 Salı

Allahın Bana Bahşettiği Mucizelikler

Şimdi bütün zapatalar bu başlığa göre diyecekler ki, sen kendini nebi ül muhterem mi sandın, yani peygamber misin? Cevap: Kendi halinde bir kurusıkıyım, zaten bütün yazarlar kurusıkı değil mi? Ben sadece patlarken daha büyük gürültü çıkarıyorum, aynen hapşırık gibi..

Mesela küçük iken cin gördüm, yuvarlak kafalıydı, kül rengi, beni görünce kaybolması çok ani oldu, saliselere sığdırılmaz cinsten. Korkmamıştım, hayatı ve ölümü olduğu gibi kabul edenlerden olarak.

Çok kritik bir şampiyonluk maçı vardı fenerin. Ben sabahtan kafama futbolcuların resminin olduğu bantı sarıp, bütün gün şampiyonluğu kutladım, nereden malum olduysa. Malum gerçek oldu, fener de şampiyon.

Bir basket maçı vardı fenerin, bende seyircisi. O sıralar beni çok dağlayan bir hatunla doluydu kafamın içi. İlk yarı fener 20 sayı fark yedi ama devre arası düşündüm, ya fener ya aşk, cevap gecikmedi, fener. Ve öyle bir patırtı yaptımki tribünden, zamanla yanımdakiler zamanla civarımdakiler, ve fenere maçı kazandırdım. Prime bile hak kazanacak kadar büyük bir aşkla.

Bir de kendi özüm'ü gösterdiğimde her türlü dişi varlık bana karşı mutlaka sevgi duyuyor, aşkın yelkenlerini salıyor, ama ben yapamamaya başlıyorum bu sefer. Ona kötülüğüm dokunabilir edasıyla. Kadınların bütün şifrelerini çözmüş bir arşimet'tir diğer göbek adım.

Ve gerçekten başarmak istediğim bütün işleri başarmak gibi bir yetim de var, ama altına tekrar işiyorum, gerçekten başarmak içimden geliyorsa.

Aklıma geldikçe mucizevari hareketlerime devam edeceğim. Burdan devamı var diyelim..