4 Kasım 2011 Cuma

TOPLUCA YAPILAN EYLEMLERDEN BİRİ

Melike son zamandaki parlayışlı yükselişi ile, "muhteşem osmanlı" filminde oynadığı şaaşalı hayatın günümüzdeki parçası olmuştur. Havalı ferrariler, lambırciniler, reynalar, sosyetik ortamların aranan gözbebeği.

Acarkentte bir villa daveti de adeta sıradan bir gün, ortadan bir gece onun için.

Kaslı vucuduyla kuzeyin güneyi de, yırtık bir badi giymiş, davetin en zampara ikonu. Hapşıran herkese "çok ye" diyerek, cümbür cemaat bulduğuna bodosluyor. Bu bacak, göğüs, anüs, şampanya meme popo klitorisli gecenin finaline doğru ilerliyorlar.

Çarşambalarımızın milli birlik ve bareberliğini bozan bu ikili az sonra gecenin gizeminde, çanakkale bataryaları gibi çarpışacaklar. Tarih yeniden yazılacak.

Dizideki ismiyle isabel furtuna, kendini iznik süzme zeytinyağı ile yağlamış, mini göğüsleri pörtlemiş, şişme bebeklerin canlı mankeni gibi, ortamdaki her türlü pembe penisin havayla bağlantısını kesiyor. Ayağında gladyatör çizmelerinden başka vucudunu saklayacak hiçbir tölerans mevcut değil. Çıplak yani, anadan sezeryan.

Güney kıvanç ise, üstünde beyaz don ve traktör şamriyeli ile, plajdaki şahin K ritüeline nazire yaparak bu zevk denizinde yüzmekte. Hemen sağ tarafta, nihat - izzet ikilisi, kıvançla rekabet halindeler, ama erken boşalma sebebiyle sadece egzersiz kıvamında hareketleniyorlar. O yüzden Türkü naralarıyla geceye egzotik bir tat bırakmaktan öte yakaya geçemiyorlar ama olsun.

Hemen sol önde portekiz çetesi, quku, fernandes, almeyda. Üzerlerinde çarşı tişörtü, ama altları çıblak, gayet diri durumdalar, zaten atletik ve dinamik haldeler, zaten sevişmeyi biliyorlar, zaten hesaplarına adam başı nakit bir milyon sorgusuz sualsiz yatıyor.

Diğer katılımcıları yazamıyorum. Çünkü ışıklandırma zayıf, çünkü avukatlar aracılığıyla "özel hayata müdahele" davalarıyla karşılaşabilirim şu kel keloş halimle.

Mevzuya dönmek gerekirse, kıvançın şamriyeli sönüyor, isabel fortuna ile kuzey güney koordinatlarında karşılaşıyorlar, kıvanç boşalma saatini zaten bu zeytin kıvamındaki hatuna ayarlamış, kaslı şeyiyle melikenin üstünde bomba taraması yapıyor, ananaslı prezervatifini takınıyor, isabel melike ise o hengamede örümcek kadın pozisyonunu almış, daha bir yıl önce hayallerinde mastürbe ettiği kınavç olanca heybetiyle karşısında kıpkırmızı bir havuç gibi, kendinden fosforlu.

Gece...

Kapıda acarkentin taksi durağında karartılmış camlı 4-5 taksi, taksimetrelerini parlatarak bekleşiyorlar...