10 Şubat 2010 Çarşamba

ACUN'UN ARKASINDAKİLER

Acun diye bir vampirik vede ampirik şahsiyet, 3 yıldır yağmur olup, binamızın temellerine yaslanmış durumda, sevin yada sevmeyin.

Şu an yaptığı programlarda yanında oturttuğu şahsiyetlerin, yaklaşık 5 yıl öncesinde, yanlarına destursuz ve futürsuz giremeyeceği Acun ILICALI, 4 kapılı porş panamera ile sahte uzaylarına 7. vites ile tırmanıyor.

Bu sosyal vakıayı incelemek, dilimlemek ve pişirerek önünüze sunmakta, haliyle benim görevim.

Şaban sürümlerinin günceli. Aramızdan çıktı, zirveye kuruldu.

Türk halkının plaj alışkanlıklarını yine Türk halkına görselleştirerek sundu. Sarışın bol etli, verimkar hatunları soframıza yetiştirerek, onları ilah katından ekranımıza indirgeyerek. Yani mastürbasyonumuzun sabunu "acun" markalı.

Halbuki plajda güneşlenen hatunlar, benim gibi göbekli gözlüklü kele bile vermekten zevk duyacak kadar latif hatunlar olup, aynı gece aşkın roketiyle uzayda yıldızlara dokunmaya dünden hazırdır. Frekans ayarı ile biraz oyna, al sana sahte zafer.

Acun efendi ayrıca dış kaynaklı yarışma formatlarını, en yiğrenç ve aksiyon senaryolularını seçerek, sahte cennete dahlimizi sağladı. Yok aslanlar kanaryalar, yok türkler yunanlılar. ( Türkiye sürümünü türk yarışmacılar, yunan sürümünü yunan yarışmacıların kazandığını hatırlamayan vardır bu saf toplulukta. )

Acun ayrıca anadolu motifini, yani bir türk dünyaya bedeldir atmasyonunu çok iyi pekiştirdi ekranda. Yılanı öldür hakkını ver. Bir türk olarak, atalarımızdan sonra bütün dünyayı arşınlayan yegane adam. Sanki yüzerek, sanki yürüyerek, sanki kendi parasıyla fethe giden kumandan sanırsınız.

Acun dozu tutmuştu, artık nayetenek bir adamı daha fazla zerk etmeliydik toplumumuza. Türkselci, dijitürkçü, kellik ilaçcı, velhasıl, sperm bankası reklamında bile oynamalıydı.

Aynı zamanda iyi aile babası portresinide taşımalıydı Acun. İsmiyle dalga patlatılan, muhabir iken yaptığı sahtekarlıklar bile yüceltilen, parayla ropörtaj yapan, ve malumun ilanını en ustalıkla yapmak gibi bir yoltutuş sergileyen adam.

Şimdi, bir sürü proje içinde, bir sürü reklam peşinde, bir sürü eski yıldız kapısında. Eşkiyanın topuksuzu, şimdi altın varaklı tahteravanda.

Şimdi diyecek veya düşüneceksiniz ki, eski bamya patlıcan olmuş.

Su çekerse olur dostlar, genetiği uydurulursa olur, ama fazla ereksiyonda kalmaz.

Yeteneksizsiniz abi, kifayetsizsiniz, anlayışsizsiniz, akılsizsiniz, veee

takdirsizsiniz...