24 Kasım 2009 Salı

Ormanda Komando

Bir pazar günü, Kemerburgaz'ın bir ormanı, orada bir sportif şenlik, şenlikte sponsorlar ( event pezevenkleri ) o sponsorlardan biri, birinin bir adamı, adamın biri , Mustafa..

Sabahın altısı, minibüs ve börek ile başlayan gün, o sırada hepiNiz pireler olimpiyatında, ama ben ıssız ve sisli bir orman yolunda. Klasik yolu kaybedişim, 10 km, Karadeniz istikametine girişim, olsun girişim eşittir girişim. Orman perisi çıksa yoluma, sürpriz olmaz, sevişiriz çalılarda peri periye icabında.

Sonra bir orman girişi, kapısı Jurassik parka benzetilmiş, aradan çalıları ezerek sportif pikabımla bu minik olimpiyata dahil mişim.

Sponsor standını kuruyorum tek başıma, hesapta benim en ana sponsor ama tek başına dev sponsor, yada sponsorus. Diğer sponsorlar en az 3-5 kişi, ama olsun. Sponsor yalnız ölür.

Beynime dolan oksijen, sabahın yedisi amma, cinsel aktivitelerim uyanıyor sebepsiz.

Bakmaz mıyım etrafıma, bir tane şaheste bayan olsa ama nerde, hepsi kaknem sporcu karılar, güzel kız ne arar burada. Onlar şimdi yatakta. Şımarık ve seks perisi hatuneler, ne işi var sabahın altısında ormanda?

Biri hoşgeldiniz diyor, ben organizatör şubu, ve başlıyor istekler, yok kameraman taşınacak, yok görüntü sağlanacak, yok tanıtım yapılacak...Bir ben miyim tapılacak?

Yapıyoruz ne isterlerse alimallah, bu sırada orman dekatloncuları sıra sıra boy, boy, poşetine sepetine koy koy. 50 yada altmış km. gidecekler insafsız ormanın dip boyutuna, ayı olsam gam yemem, insan yerdim diyorum, nede olsa ayı gibi adamım.

Gidiyorum kano boyuna, çekiyorum en anlamlı resimleri, bunlar doğanın kahraman isimleri.

Bazende sigara almaya yada rica üzerine vodka-şarap, basıyorum marşıma, iniyorum şehere ara sırra.

Bazıları arabamla deneme sürüşü yapmaya yalakalanıyor, yaptırıyorum ofroad şekilleri, yada asfalt desenleri.

Sonra güç bela bir köfte attırıyorum ızgaraya, aç kalmasın sponsor, resim çekmek kolaymı abi?

Red bulcu beni buluyor, içiriyor bedava redbulları, arıyorum ormanda aşkı, sevdayı, olurmu olur.
Organizatör yada koordinatör, yada herneysekor, kız benimle tanışmaya geliyor, elini uzatıyor, abovvv; Tatyana, içtim ya redbulları, kanatlı melek geldi en rus ırkından, ama orospu olmayanından. Tanıştığımla kalıyorum, elim yada başka yerim havada, olsun insan tanıdım ya.

Bir sürü geyik, bir sürü çakal, geçiyor saatler ormanda, ve çöküyor gece ormana.

Yarışı en son equip 17.48 de bitiriyor, başlıyor ödül faslı, çek babam çek resimleri şarjın varsa.

Sonra birinciye ödül vermeye geliyor sıra, Buyurun ödül vermeye Tatadan Mustafa. Ödül madalyalar da kurabiye anasına yedireyim. Takıyoruz sportmen ruhlara kurabiye madalyası. Adım çıkmış sponsora, geliyor bir sürü sponsor arayışlı adamlar bana, ulan bi taneniz hoş bayan olsada, bi madalya da olsa ya bana? Sadece öpüşme yeter, gerisi kalırdı zamana.

Ye birkaç kurabiye, içme sıcak vodka, bidaha redbul, rüya göreceğiz anasını satayım, oksijen artı testostoran.

Varırsan akşam 8 de eve, yat hemen yatağa....

Mustafa Mehir - Kurabiye Macera Şenlikleri - Baba Sponsor - 22 kasım 2009 - Eyüp - Kemerburgaz koordinatları....