30 Aralık 2009 Çarşamba

Zıpkın geriliyor

İşte Eyy büyük insanlık,

kendinize mukayyet olun, yılbaşı denilen "baş" sökün vermeye başladı.
Bende gözlemlerimi sunabilmek için Taksimde biraz seğirttim. İşte size gezici uyarılar.

Etraf -bakireliğini 2009 da bırakmak isteyen taze fasulyelerle dolu. Renk renk ve çok cıvıllar, dikkatinizi ısırabilirler, hemde kim olursanız olun.

Bakireliğini 2000de, 1-2-3-4'te sırasıyla daha öncede bırakanlar sanmayın ki boş duracak ve armut toplayacaklar. Onlarda kurban arıyorlar, şehveten erkek bulunca onları bir yere atacaklar,ve duhul işlemlerine geçilecek.

Oysa sabah, yani 1 ocak sabah ne ile karşılaşacaksınız?

Akşamki aşk meleğinin yerini, makyajsız, pjamalı, gerçek vucüd ölçülerinde ve karnı aç, laanet bir cadı, sizi tecavüzle suçlayacak potansiyel ihtimallerde. O yüzden kırmızı elmalara pek kapılmayın. Hangi masaldaydı o bilmem ama bu masal değil.

Birde sonsuz eğlence ve sınırsızlık vaadeden eğlence yerleri var. Bakıyorsunuz cüzdanınıza ve elli lira limit, eğlenceyi karşılıyor hesapta. Birde şampanya bedavadır, içeri hatun kaynıyordur, eee bu zamanda 50 liraya uzay seyahati, durulur mu dışarda, haydaa içeri. Üstüste tıkışmalar, berbat servis ve ucuz malzeme ile geçiştirilen, iki balon, üç ışık ve gaycinsel bir şarkıcı nüvesi ile 2 sıfır on, yani sıfır üzeri 10.

Birde kaliteli yerler var, kadın gibi, dıştan kaliteli. Ama senin için kıpır kıpır, dışarda halk birbirini pandiklerken, içeride ağır eğlence ve iç karartan karanlık. Yaşlı başlı müşteri ve personelde bıkkınlık. 2010 olsada gitsek, hesap en az 3 milyar, soruyorsunuz vicdanen: "pandik yemek daha mı iyiydi?"

Şimdide yıllardır yeisimin kabardığı başlangıçlar olan yılbaşlarında nasıl bir ortam hayal ediyorum diye bir hayali ortam portresi...

2 adet, yok, 3 adet akademik ama bomba Rusla asrı saadet bir odada, hatunlar hafif çakırkeyf, İstanbulun en yüksek binasında, yıldızlar seyirci, Mustafa'nın gücü 10 kaplan, şayet olmazsa bir tavşan, bunların atalarının tarih boyu dedelerimize yaptıkları eziyetlerin hesabını sormak, fonda ise 80'lik viagra. Aperatif olarak 40 lık levitra,

Beygir destekli tork,

Hayallerimden iyi geceler, mutlu yıllar...