21 Nisan 2011 Perşembe

GAYdurugubdag DIGITURK

Blokumuz açılmış, dijtürg hazretleri hedeflediği başarı çıtasına bizim garipan blok üzerinden zıplaya zıplaya ulaşmıştır inşeala. Bu dünya onların dünyası, neyapalım.

Beni okuyan, seven, sevdiğini bildiğim insanlarla kısıtlı bir gayrılığımız oldu, GAYDURUGUBDAG dijtürg sayesinde. Artık bana çanağınızı bedava verseniz dahi bedava, zor üye olurum size, sadece kavenede seyrederim, fenerbahçenin gözü katarakt olsun.

Dünya yeni bir evrilmenin eşiğinde, insanlık saptığı yolda, depremler ve sosyal infilakların balans etkisi ile yoluna çıkanı süpürüyor. Digital çağ ile yaşananların sosyal depreme etkilerinden biri de blok kapatılması ile manasını buldu.

Disosyal çağa girdik, dağdan inip bağa girdik, namaz köprüsüne çıkın, oruç hamamında terleyin, hac istikametine ilerleyin, zekattan sağa dönün, disosyal çağdan bulamadıklarınızı şayet bulabilirseniz şahadetinizi getirin.

Eğer hritiyansınız, eğer museviyseniz, eğer ateyseniz bile, inancınız neyse onu yapın,

Çünkü biz herşeyimizi kabloların elektron ve fotonlarına bağlı hale getirdik, şişti şişti, kabardı bozardı, inan olun birgün infilakın babası kapınızı çalabilir.

Duyuru by Mustafa.