20 Ekim 2010 Çarşamba

KURBAĞALIDERE KOKTEYLİ

Taa aydos tepesinden kızıltoprağa kadar olan bütün evlerin katı sıvı ve yumuşak atıkları bilimum evsel atık dönüştürülmeden kanala bırakılır. Farklı sanayi bölgelerinden, ki bunlara gıda dahil, sucuk imalatı, hayvan yemi atıkları ve diğer seçkin malzeme eklenir. Çeşit çeşit insanların taze organik atıkları yol boyunca bu kokteyle katılır, hayvanlar dahil.

Hazırlamış olunan karışıma yol boyunca hayvan ölüleri eklenir, malzemenin beklemiş olması tercih sebebidir ve kokteylin besin değerini arttırmaktadır.

Yaklaşık 20 km boyunca zenginleşen bu karışımın artık mayalanma zamanı gelmiştir. Bu işlem için yeşil kurbağa heyetinden mütevekkil gurmeler piyasa öncesi değerlendirmeyi ve gerekli testleri yaparlar. Kurbağa gazı denilen sıkılaştırıcı etkilerini kullanarak kokteyle son halini verir bu heyet.

Adnan, haldün, yavru adnan, taze sermaye hakan, marsık rejkart, biseksüel ayhan, hamamcı baroş, helvacı, ve bu eşsiz kokteylin devamlı müşterileri olan ergun, kurdeşen, ateş ünal, fatih biladerler, jorjette haci, ve diğer cimconik mason davetlilere kepçe kepçe içirilir,

SON 10 YILDA OLDUĞU GİBİ.