25 Mayıs 2011 Çarşamba

KARAR VERMİŞLERDİ...

Sıla 22 yaşında Enver 27 yaşında idi. Malatya pozantıda yerleşik BAL ve DEMİRCİ ailelerinin kerime ve mahdumu durumunda iki birbirini seven genç'tiler.

Evner yüksek tahsilini takiben Artvin tabur komutanlığında kısa dönem askerliğini bitirmiş ve İş bankası pozantı şubesinde vezneci olarak çalışıyordu. Sıla ise liseden sonra okumamış bir taze.

4 yıldır birbirlerini tanıyorlardı. Arkadaşları vasıtasıyla Malatyanın AVM'si olan MALATYA PARK ta tanışmışlardı. Şimdi orası kutsanmış mekanları o masum aşklarının.

17 Nisanda nişan törenleri yapılmış ve her bakımdan evliliğe hazır iki civandılar.

Her ne kadar Pozantıda namus anlayışı düğünden sonrasına odaklı olsada, ara sıra malatya üzümlük mevkiinde buluşur ve asma dalları arasında öpüşürler, koklaşırlar, sevişirlerdi. Bi keresinde Enver SILA'nın süt kokan göğüslerine ulaşmaya çabalasa da, sadece uçlarını görmeye vakıf olabildi. Sıla acil bir müdahele ile asmadan bir salkım kopararak icrai faliyete engel oldu ve düğünü çabuklaştırması için enveri uyarttı. ki Aslında düğünün ertelenmesi için naz yapması gerekirken.

Enver'in maaşı ekstralarla beraber 1230 lira olmuş, ve istanbulda 3000 liraya tekamül eden kur farkından ötürü hayli şişkin sayılırdı maaşı. Ara sıra vezneden günlük 10-15 lira arası fatura üstünü de denkleştiriyordu, Sılanın göğüsleri aklına geldiğinde.

Fakat dedeleri Pehlivan Mehmet 87 yaşında vefat edince düğünün olasılığı da epey uzağa atılmıştı. Yani en az 6 ay.

Bu denklemleri ve istikametlerinden ötürü gerdeğe uzanan yolda hasretlik olmaya başladılar. Ama bir gün sıla öğlen yemeğinde annesinin yaptığı börekleri götürdüğünde, Enver ile Banka müdürü aslı hanımı sohbet halinde görene kadar. Kadınlık ve kıskançlık içgüdüleriyle hareket ederek, artık Enverin hayallerini gerçekleştirmeliydi.

Börek eve döndü, plan hazırlığı acil olmalıydı.

Bir pazar buluşmasında, Enver ile birlikte gittiler bağbozumuna.

Enver yaz kış ceketle gezen birisi olarak, hafif yağmurda sıla'nın üzerine attı ceketini. Zaten hayatım boyunca bana en seksi sevişme davranışının ne olduğunu söyleşeler, cevabım aynıdır. Dişinin üzerine ceket-kazak-hırka giydirmek. ( yada Havlu )

Bu sebeple Sıla, Enveri kendisine çekerek hararetli ve masum ama çekimi yüksek bir öpüş kondurdu. Artık davetiyenin rengi belliydi.

Enver yakındaki bağbozumu evine doğru sürmeye başladı sılayı.

Kafasındaki bütün check pointler boşluksuz şekilde dolmuş ve sevişme raporu görünmeye başlamıştı.

Aslında Sılanın sevişme sonrası gözyaşları ve Enverin bu ilk deneyiminin pişmanlığında bir sürü ayrıntı gizliydi. Pişmanlık, sahiplenme, korku, gizem, ve eğer sırası geldiyse seks.

Yaa dostlar, günümüz insanında sevişme aktivitesi aynen bu dokularda cereyan ediyor.

Bir dokunuşun bin ah ile sonuçlandığı bu dünyada, sevişmeyi sadece beden eğitimi yada güncel ihtiyaç olarak gören ve basite indirgenleyenlerin pişmanlık gözyaşlarını ben akıtıyorum içime.

Demekki işim zor, bu kadar gözyaşı ile cennetin ırmaklarının çağıldamasını duymaktayım, içimdeki damacana şaldır şuldur sallanadururken.