2 Ağustos 2009 Pazar

süper kupa zaferi

Federasyonca ilk kez Türkiyede tertib edilen süper kupa finalinde geçen yılın lig ve kupa muzafferi Beşiktaş jimnastik klübü ile geçen yılın lig ve kupa mağduru Fenerbahçe s.k. karşı karşıya geldi.

Karşılaşma İkitelli olimpiyat stadında icra edildi, İki tarafın seyircileri olanca taakatleriyle takımlarının muvaffakiyyeti için galeyana geldi.

Maç tilki tivi kanalından halka arzoldu.

Maçın başlarında BJK, santrahaf çizgisine topu yakin tutarak, Feneri kendi yarısahasına hapseyledi. Bu dakikalarda FB idareyi mütevellisi haflara ve muazzaf subaylara yaptığı takdik ve uyarılarla, topu kademede tutmayı münaasip gördüler.

Maçın Hakem heyeti ise giymiş olduğu kırmızı urbalarla arzı endam eyledirler.

Maçın haftayımında hakem meclisi tivaletini siyaha cünub eylerken, müsabakanın seyrü seferüde FB için değişime garkoldu. Bu yarıda alternatör ü ejnebi Daum efendi hazretleri, takımına topu kendi fileİ umumiyesinden uzak defeylemelerini ve karşı beklere münasebette bulunmalarını emrini verdi.

Maçı seyreden umum heyetlerin seyri ile maç cefadan sefaya telkin eylendi. Kum saatleri 77. devrini dökerken, alex efendinin yaptırdığı cezai müstamleke vuruşunda top bağcılar tarafındaki kalenin iplerine takıldı. 0-1.

Maçın son devri takühüdünde sağdan güyiza efendinin havalandırmasına, yatarak duhul eyleyen alex efendi, perdei umumiyeyi fb hesabına kapattı ve maçın efkarı umumiyesi topluca direklerarasına giderek, hali münazaralarına celp eylediler.

Bu da mı ridicülüs?