23 Aralık 2010 Perşembe

İLANAT

Pens büyütücü geldi, etkili sonuç garantisi. Aşağıhoratlı köyünden Muhtar hüsmen ağa üzerinde denenen pens büyütücü ile 3 haftada 11 santimden 19-20 santime ulaşıldı. Hüsmen ağa ayrıca saç boyası, bıyık bademi, ve nacar saat kazandı.

İlan başarısı: *****yıldız.

( İlanda hem kullanıcı, hem yer, hem zaman, hem ölçülebilirlik, hem promosyon, hem garanti, hemde etkili bir sunum var. )

Meme büyütücü şimdi size bir telefon kadar yakın. Meme büyütücü ile artık koca bulma derdine, silikon masrafına, çocuğa süt emzirme endişelerine son. Harbi klinik isviçre laboratuvar araştırmalarına göre kullanmaya başladıktan sonra memesi 58 santimden 98 santime sıçrayan inekten edindiğimiz izlenime göre, insanlarda memeyi basen kadar büyüteceğine kesin gözüyle bakan profesör helbert van fontingen, kaliforniya enstitüsünde rehberlik ve rençberlik bölüm başkanı, evli ama eşcinsel.

İlan başarısı en az *****yıldız.

( İlanda ürünün kolay ulaşılabilirliği, etki alanı, kullanım kanıtı, celebriti profesör ve profesörün özel hayatı işlenmiş. )

Bekarlıktan sıkılanlar, başlık parasını denkleştiremeyenler, sosyal ortama girmekte sancı çekenler. Bu fırsat sizin için. Dünyanın her lokalinden şişme kadınlar, balon kızlar artık ACUN markasıyla hizmetinizde. Yıkanabilir, silinebilir ve dikilebilir özellikte bu hayat arkadaşınıza artık 100 dolara sahip olabilirsiniz. Durun daha bitmedi; eğer 20 dolar fark verirseniz bebeğinizi istediğiniz ünlüye benzetiyoruz: Hadise, burcu esmersoy, nimet çubukçu, aysel tuğluk, hande yener, demet şener, müzeyyen senar, ladi gaga, ve hatta selma aliye kavaf. Durun henüz bitmedi, bekar bayanlar, sizi de düşündük, şişme erkekler şimdi canlısından farksız. Sünnet etmemeniz şartıyla 20 lira x 6 taksit, yanında kolonyalı mendil bedava, durun daha bitmedi, bitmez..

İlan notu *****yıldız.

( ilanda sosyal bir meseleye parmak basılmış ve ürün çeşitlendirmesi ve kişiselleştirme fonksiyonu düşünülmüş. Kadın erkek ayrımcılığına gidilmemiş. Doğa ve ekolojik denge vurgulansaydı daha iyi olurdu ama ilan süper, almayanı öpsünler.)