1 Ağustos 2009 Cumartesi

BEYİN SALATASI

bU GEce kafam biraz dönende. o Yüzden bir konuya değil-birkaç konuya bok atıp çıkacağım..:

Amerikada kahramanlar neden çif kişiliktedir? A-Tek kişilik fazla dikkate haiz değil. B-Artı ve eksi aynı anda çekim yaratıyor. C-Şaban halkın arasından gelmelidir ki halk benimsesin. D-Süperkahramanlık ve getirdiği sorumluluklar en sonunda adamı İbne yapar.

Neden biz Türkler her Türk filminde kalıp kişiliklere sahibiz? Akşam içki içen, pardon rakı içen, namus için canını vermeye hazır, araya kadın girdiğinde dengeleri bozulan, hırslanmamız için patronumuzun, yada sevdiğimiz KADININ bizi aşağılaması gereken. Anasına dalayım, ben bu kişiliğe itiraz ediyorum. İstediğinize giydirin.

Şu chuk dizisinde esasoğlan çak ile acan WALkır ( sütün gibi hatun, ama bacakları ve ağız yapısı bozuk ) yani jüstinyenin eğri sütunu, neden ateşli ve kainatı sarsacak bir sevişme yaşamıyor. Saplantım oldu. Televizyon sinirimi bozdu. Hayalimde en sonunda aşıkları seviştirdim. Bu kadar sevdaya ve birikime karşı her iki tarafta 10'ar kigi kaybetti, diziye tatil verdim.

Neden düğünlerde, nişanlarda, evlilik törenlerinde her ayrıntı her kamera ve fotomakineye çekilir ama, bu çiftin en ateşli gecesi çekilmez. Hangi salak toplum 3-5 saatlik düğünü iki kereden çok seyretmiş bu dünyada. Oysa çekseler tenlerin tenten olmasını, hem seyredilir, hem torundan toruna nakledilir. Off ne salaklık.

Neden seçilmiş kişiler mazbatasını almadan göreve başlamaz. Mazbata sihirli değnek midir. Mazbata bi kere nedir? pandoranın cihazımı? Mazbata almadan göreve başlayan adama maaş vermesinler abi.

Neden ilk karşılaştığımızda yüzüne güldüğümüz herkes bizi kazıklar? Bizim onu kazıklama ihtimalini bastırmak için mi. Ben kazık yemesem, bunları yazmazdım, yazar olamazdım, üretemezdim. Ama bana kazık atanlar bir işe mi yaradı şimdi?

Bir işe mi yaradınız?

SEYRELTME EGZERSİZİ

TÜRKİYE NUFÜSU....72.138.646
KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ KİTLE....23.118.974
EDEBİYAT VE SANATTAN ANLAYANLAR...7.367.880
HER GÜN YIKANANLAR.....3.934.112
İSTANBULDA YAŞAYANLAR....1.008.118
FİZİKSEL OLARAK İDEAL DURUMDAKİLER....201.697
AVRUPA YAKASINDA YAŞAYANLAR....117.948
İSTANBUL AŞIKLARI....42.755
KADIN EXPERİ....1.357
ADAM GİBİ ADAM....128
KOMİK VE MANALI....32
ÖLMEDEN TANINMASI GEREKEN....8
DUYGUSAL ROMANTİK ÇOCUKRUHLU....5
ADI M. HARFİ İLE BAŞLAYAN....1
20 SENE SONRA.....0