31 Ocak 2010 Pazar

Mustafa'nın DNA araştırmaları

Olay yeri incelemecisi Mustafa Sinan MEHİR, olay yeri olarak çağımızı gözetler, ve yarıbilimsel makalelerini bu domeyn ortamında özetler. Anayasanın birinci maddesi.

Mustafa Sinan'ın asla ve asla beni okuyun, size birşeyler vaadediyorum, üç okuyana bir bedava diye yaygarası olmaz olamaz. Aforizmalarda gezinmez, paylaşımın bir ortaklık olduğuna inanır, yani ortak bir noktada buluşma, aldım verdim ben seni yendim buluşması.

Mustafa Sinan, bir çin atasözü olan, besleme yapma, beslenmeyi öğret, felsefesi dahilinde, anahtarı kimsenin eline sunmaz, oralarda biryerde, ormanda yada vadide, ararsan bulursun anafikrinde yazar. Çünkü hüküm bizim değildir, benim olmadığı gibi.

Mustafa Sinan, kazdığı kuyulardan çıkmayı başaramaz, ancak onunla birlik olup kuyuya atlayanlar olursa, üstüste çıkabilirler, ve kuyudan kurtuluşa erebilirler. Derinliğin manası bu değilde nedir ilahi a dostlar.

Bu yüzden, dna araştırmalarında kimseye eğlence vaadetmiyorum, çünkü eğlence dna'sıda herşeyin özünde yeralan bir moleküldür, dışarıdan eğlencesiz gözüken şeylerde bile olan. Benimle bu kuyuya atlayan herkes, eğlence dna'sına ulaşabilir, kazarak.

Şimdide bu çağdaş antreopolojik kazının en temel aleti olan ( KAZMA ) Sayın SÖYLEM TEYZE'YE seslenmek istiyorum.

-dünyayı dolu dolu dolduruşlarla yaşadın, eğitim kültür fizik, edebiyat, moderen hayat, hepsini hüpledin. Hayvan barınaklarında bile hayatın manasını bularak zenginleştirdin. Ama "küçümsediğin" benim gibi aslında hayatın. Gün geldi olamadın bir baltaya sap amma, sonunda elimdeki sopaya oluverdin ( kızma ama )

"kazma"