26 Ekim 2010 Salı

YENİ Bİ TANE GÖNDERİN

Ezeli ve ebedi düşmanım "kadın cemiyeti" bana bir savaşçı daha gönderdi ama boyaları çabuk döküldü, rektifiye edip aynısını tekrar gönderdiler, bu sefer arıza yaptı, su kaynattı, yolun kenarında bıraktım, kurt çakal parçalamasın diyerek üzerini kum çakıl karton ve sair malzeme ile örttüm, görünmesin diye hafif çukurlak bir yere bıraktım.

Bana yeni bi tane mümkünse nano teknolojik, elektrikli, buharlı, dizel, güneş enerjili, nükleer, turbo, 4x4, yani bütün donanımlara sahip bi model gönderin.

Bütün denemelerinizde beni üzemediniz yine, beni devre dışı bırakamadınız, beni paslayamadınız, benim çarkımı yamultamadınız. HİÇ BİŞEY YAPAMADINIZ...

Çalışın da gelin be.

:):):):):):):):):):):):):):):):) = :(

ER KİŞİLERE DEDE KORKUT'TAN SEVİŞME ÖNERİLERİ

Görende beni sevişmeden duramayan bi yiğit sanacak, yok anam yok...

Kadının sevişme sinyali gözündeki şevkat billurudur, aslında sana acımıştır, kozası delinmiştir, bi iyilik yapar sana ve kendine. Her sevişecek durumdaki kadın sevişme potansiyeline sahiptir, hatta zatta; ahlak, hijyen, ten uyumu, kültür farkı yada yada soğan kokusu bile ayrıntıdan ibarettir. Bu yüzden Er kişi niyetine daima sevişmeye hazır olun, hazırlıklı olun. Şevkat billurunun ne zaman bulutlardan ineceği belli olmaz.

Kadına yaklaşma durumu zuhur ettiğinde mutlaka 5 bölgeden birine odaklanın. Baldırı, belinin yanı, arkadaysanız gerdanı, ensesindeyseniz nefesinizle yanaşın, birde kulağı. Burada tercihlere saygı duyarım, ayak topuğu dahil.

Kadınları sevişmeye hazırlamanın kuralı nemden geçer. Nemden nemalanmak istiyorsanız, ateşinizi dengeli harlayın, ani ateş sonucu terdir, ama sihirli aşkın kuralı nemdir.

Kadını sevişirken kuralsız bırakmak ana temadır. Kadın bazı kurallar koyarak sevişme harekatını pasifleştiriyorsa, bu kurallara hemen atıfta bulunmayın, kadın denen varlıkta kural yoktur, sadece ne yapılmak istediğini size anlatıyordur, bu kuralları yerle bir etmek için sistemli çalışın,

Şefkat billuru buharlaşana dek devam eden aşklar, ve mutlaka sevişme sonrası bir espri, ve 3 dakkalık bir kadına sarılı kalma seansı ile sevişmeyi çelikten bir kale haline getirebilirsiniz.

Ah bir de DEDE bu dediklerini yapabilse....