6 Kasım 2009 Cuma

"POZİSYON KESİN PENALTI VE KIRMIZI KART"

Sayın sporseverler, programımıza hoşgeldiniz, konuğumuz sayın Herman MOROĞLU'na da hoşgeldiniz diyorum, hocam hoşgeldiniz.

Hoşbulduk hocamm,

Evet sayın izleyicilerimiz, şimdi size tanıtımını yaptığımız 50 yıl öncesine ait bir maçın, Salatasarayın Kadıköyde Ezberbahçeye karşı en son kazandığı maçın bir taraftar tarafından gizli kamera'ya alınmış kayıtlarını izlettireceğiz ve Herman Hoca bize yardımcı olacak. Sizlerden gelen maillerde bu konu'nun neden işlendiğini merak eden duyumlarınızı alıyoruz. Zerzavat spor merkezi olarak bu konu'nun çok tartışma konusu olduğunun bilinciyle, tarihsel gerçeklerin saptırılmamasına yardımcı olmak ve gerçekleri açığa çıkartarak kamuoyuna bilgi vermek amacındayız.

Az sonra izleteceğimiz görüntülerde Salatasarayın golcüsü Karıncaezmez Söylem ile Ezberbahçenin defans elemanı Beton Mustafa arasındaki sportif çekişmenin satır aralarına geleceğiz.

Gelelim hoccammmm.

Bu görüntüde soldan yapılan atakta, topla beraber yürüyen Beton, Karıncaezmezin dirsek darbesiyle kendini saha dışında buluyor, bak birde kendisine dirsek geçirilmiş gibi yerde yatarak, kendini atarak yani, Beton'un sarı görmesine sebep oluyor. Tabi o yıllarda kesit kamerası yok, tekrar yok, ceza kurulu yok, ne oluyor hocam.

Ne oluyor Herman Hocam?

Yapanın yanına kar kalıyor, ama 50 sene sonra bile sevap ta günah ta çıkar karşına hocammmm. Bu işler bumerang gibidir, adalet tecelli eder hocaa. Artistik yok delikanlıya öööle.

Peki hocam, bir diğer pozisyona geçelim. Sağdan yapılan ortada karıncaezmez topa yükseliyor yaptığı kafa ile maçın tek golünü atıyor, yorumunuz ne hocam?

Atıyor attığına ama Beton'un üzerine çullandığını hakem görmüyor, gol iptal, endirekt çift vuruş, bu ikiiii.

Peki hocam bir diğer görüntüye geçelim. Maçın son dakikası ve beton, şu kafası sargılı olan ve dizi kanıyan futbolcu, soldan cezaalanına giriyor, peşinde karıncaezmez, tam cezaalanına girerken, arkadan yatarak ve kayarak bileğine bir darbe alıyor. Ayağı kırılıyor bu saniyede, sizce bu hareketin karşılığı ne?

Hocamm bak, diğer faul ve kusurlu hareketleri geçtik, onları yutturdu, ama bu hareket kesin ve kesin

PENALTI VE KIRMIZI KART HOCAMMMMMM.