15 Aralık 2009 Salı

Dubaide Türk Hükümranlığı

Konu ekokriz değil.

İlk önce bunlara tüm istilacı girişimciliğimizle altyapı sattık. Çölde medeniyet sağladık ki bu az şey değil. Şimdi oralara giden bizim yarıyavşamış medya, bize saltanat satıyor. Bizde ilk para vurumunda dubaiye gideceğimiz planları yapıyoruz. Pastaya ceviz verdik, şimdi pastayı yemek zorundayız.

Dubaide yakın zamanda 800 metrede, uçaksavarımızla arap dilberleri indireceğimiz günlere doğru gidiyoruz, ki oda kiralayana araplar bedava zeytingöz veriyor, fuhuş promosyon yani.

Reklamını yaptığımıza göre, şimdide işin sosyal yönüne gelelim. Çölde süslü betonarme içinde yaşanan dramlar konumuz.

Dubai zenginler hapisanesinde zaman farklı akıyor, tek hayat tarzları; zamanı iyi geçirme felsefesine sahip arabiiler, osruklarını bile törenle atmaya başladı. Aslında kas yapıları, yani bozulmuş anatomileri ve şişmiş tavuk görüntüleriyle gaz işi bile büyük bir aktivite.

Bakın nasılda bizim kaşar dizilerimize meraklılar, işte size alternatif pazar, alın samanyolundan 50 milyara bir dizinin pazarlama hakkını, verin 500 bine.

Eğerki geçmişten gelen gözetmen türk abi imajını iyi oynarsanız, istediğiniz sermayeyi yükleyebilirsiniz.

Kalp atış hızları ortalama 35-40 olan araplara enerjik kişiliğinizle ayrıca nufüz edebilirsiniz.

Bizimle lüks ihtişam sınıfında ve hayalgücü boyutunda yarışamayacak kadar zihin fakiri olan dubaide her türlü sanal rezilliğide okutabilirsiniz. Hatta Şeyh olup milyonları toparlamak ta işin cabası.

Siz siz olun, siz Türk olun da Dubaideki yumurtasız tavukları ızgara yapmayın, benim bile iştahım kalktı şu dakika itibariyle.