1 Kasım 2011 Salı

Nihat ve İzzettir Bu Ahvalin Rengi

Yıllar sonra bu hadisenin ne kadar gündemde olacağını bilmesemde, yazıyorum yılların ötesine.

Nihatın telefonu çalmış gece 3 te, ankaranın göbeğinde otel, uykunun en saf hali.

Arayan kişi İzzet: Gel gel Nihatım, hayranların burda fotoğraf çektirmeye - çekmeye geldiler.

Fotoğrafın tanesi 200 dolar.

Nihat normalde siktirin en cilalısını çeker, ama söz konusu hayranları ise, gelecekte 4 oy garanti, Made in Akp. Uyanıp süslenmiş sosyal sorumluluk bilinciyle.

Nasıl oldu bittiyse, İzzet Nihatı beklerken, izzeti nefsine yenilmiş, dört hayranına 4 kat cila çekmiş. Türküler çınlamış, anadolunun bağrı yanık, nameler sel olmuş akmış.

Sonra eşsiz hijyen bilinciyle İzzet; bütün hayranlarını banyoya doldurmuş, sanırım İzzet sıcak suda daha iyi şakıyo olabilir.

Bu arada Nihat dayanmış kapıya, bakmış ki karşısında banyodan yeni çıkmış 4 Anadolu keklik koyunu. Dumanları üzerinde. Memleketin koyunuyla koyuna binme oyunu oynamış. Ama bizim hain medya konuyu bilmediği için Nihata fuhuş etiketi yapıştırmış.

4 İzzet, 4 Nihat, magnumda barut kalmayıncaya kadar odayı savaş alanına çevirmişler. Hausekeeping'in odayı temizlerken anası sikilmiş nerdeyse.

İşte bu İzzet, uzatmaları oynarken, çıkış tünelini şaşırmış ve yanlış tünele odaklanınca, hayranlardan biri hayvanlık yapıp zzeti üstünden atmış. İzzet te, gururu kırılmış anadolu yavuklusu hiddetiyle, hem tüneli kazmış, hem silahını doğrultmuş, hemde türkü söylemiş.

Gençlik gücüyle yapılan bu cürm neticesinde, yapılan basın açıklamaları ile yüce Türk milletinin kafası karışmış. Millet bir sürü ayrı odağa ve alt odaklara ayrılmış.

Vicdanın sesi olarak soruyorum, sadece aracıyım:

1- Bu herifler 1 saat zarfında nasıl toplam 8 ilişkiye girebilir, hatta İzzet nasıl devamını getirecek enerjiyi kendinde bulabilir, hatta, kızları dövmeye güçleri yeter?

2- Kokoin mi kullanıyorlar?

3- Nasıl oluyorda bu kadar magazin tecrübeleri varken, kendilerini Ankaranın en merkezi yerinde rezil etmeyi başarırlar?

4- Bekar adamlar, yaparlar diyenler de var.

5- Kadınların o saatte bekar adamların otel odasında ne işi var diyenler de mevcut.

6- Otele nasıl silah sokabilirsin, burası dağbaşı mı?

7- Nihat gece uykusundan nasıl uyanıp, hayranlarını kırmamak için bu riski göze alır?

8- İzzet açıklama yapmış ve IMF başkanına kurulan komplo bana kuruldu demiş. İzzetin IMF MİT ERGENEKON PKK KCK ve diğer ilişkileri araştırılsın.

9- Deprem ve şehit olayları daha sıcakken nasıl yaparlar diyen de var.

10-Otelin müdürü pezevenk mi?