13 Temmuz 2011 Çarşamba

SENİ NÜKLEER SEVİYORUM FENERBAHÇEM...

Hukuk oyuncağından gelen bozulma sesleri ve mekanik gürültüler ile sallanmakta olan Fenerbahçe Cumhuriyetine bazı mesajlar vermek elzem oldu.

( en az 100 bin kişi beni takip ediyor ya...)

Fenerbahçeye ve Fenerbahçeliliğinize sahip çıkın, hepimiz Aziz YILDIRIM'ız.

Mason G:S: ortaya atılmış bir emekli fahişe gibi saf değiştirip durmaktadır. Bunlardan gelecek destek yerine İsrailli yahudi insanlık düşmanlığı ve yamyamlık derneğinin lanetli desteğini tercih etmektir Fenerbahçelilik.

Mason G:S: bize laf atacağına, 8-0 lık tarihi depremin yaralarını sarsın. Yada malatyada kullanılan doğan görünümlü şahinlerin 1000000km bakımını yapsın.

Edepsiz ve beyinsiz lazların yapmaya çalıştığı gerzek muhabbetlere kulak asmayın. Rus karılar geldiğinde karısını çocuğunu sokağa salan adamlara belli ki çernobilin radyasyonu az gelmiş.

Beşiktaşın berduş çarşısı hinternet sitesinden trabzonun şampiyonluğunu kutlamış. Sarsak egoları ile kendilerini bile ikna edemeyen sokak çalgıcısı çarşı: Bira manyakları. Asosyal grup. Desibel şampiyonluğunu bile kaptırdınız. Hadi daha çok alkol daha çok gürültü. Badeledim sizi.

Bu cevapları yazarak bile önem derecesini yükselttiğim için bu güruhlardan herhangi bir teşekkür beklemiyorum. Yaşadığınız sürece zararsınız. Böbreğinizi bağışlasanız kedilere bile yedirmem.

Bir de Erman Toroğlu var. Düzen düzene. Gel hakemlik müessesesini düzelt, başkan ol, kadı ol, imparator ol, Erman imparaTOROĞLU desinler sana. ARA Kİ BULASIN...

Bodrum barlarında şöhret düşükünü cıvırlara şarap ısmarlayıp onları yatağa atan zihniyeti, yıllar boyu bize aynı teraneleri ve ezik domatesleri satarak yaptığı şüpheli şöhretini aklasın. Bizim köyün uyuz köpeği iste. Senden kalp astımı olan tavuklar korkar ancak ve ancak geceyarısı sonrası. Delikanlı olman karşılığında 1000 kutu 250 cc viagra benden.


Burada adını sayamadığım ama kendilerini ve niyetlerini çok iyi bilen bazı şaşkınları da anmadan edemeyeceğim.

Fatih Altaylı
Ahmet Çakar
Ahmet Ağaoğlu
Oswald Tamburacı
Bilgin gökberg

ve sair dallamalar ile

sırasını bekleyenlere içten saygılarımla,

( bunların seviyesine inmeden bunlarla başetmek maalesef mümkün değil )