7 Haziran 2011 Salı

BAYAN DİAZEMİN EKSTRA MACERASI

Bayan diazem, sanal hayatın sahtekar dostluklarından sıkılmıştır, hemde canı sıkılmıştır.

Daha marjinal daha kökten daha iç ayrıştırıcı tecrübeleri deneyerek hayatta tecrübe sahibi olacağını düşünür. Doğu bloku fiziği benzerliğinden yararlanarak güneye inmeye karar verir.

İlk durağı bodrumdur. Eline boş olsada bir gitar kutusu alır, kafasına bandanayı takar, ucuz bi pansiyon bulur, daha pahallısını ve sağlıklısını bulur.

Gümbet plajında dolaşırken gece gece, plaj ateşinde gitar çalan bir topluluğa yanaşır ve onların şarkılarına el çırpmaya, dönmeye, hislenmeye başlar. Fakat onlara merhaba, ben diazem diye elini uzattığı anda gitar çalanlardan biri o eli havada bırakarak: Biz face grubuyuz, www.gitarlayasayanlar.org/facebook, eğerki bu gruba üye değilsen seninle tanışamayız derler.

Diazem pozisyonunu korur ve pansiyonuna geri döner.

Diazem ertesi gün bodrum kordonunda dolaşırken, bir çadır görür, içerden bam güm vur patlasın şeklinde eğlence sesleri gelmektedir. Kapıdaki görevliye yanaşır ve içerideki eğlenceye dahil olmaya çalışır. Görevlinin cevabı, bizler www.akpartibuldancadiri.org üyeleriyiz ve bodrumda seçim çalışmasına geldik. Siz eğer partimize üye iseniz eğlenceye dahil olursunuz cevabıyla karşılaşır. Pansiyona uyumaya gider.

Ver elini antalya parolasıyla yola çıkar.

Gece yatlimanına kırar rotayı. Ve gece turu sadece 10 lira hesabı bir tur teknesine katılır. Fakat tekneyi daha önceden ://cilgingeceler.com sitesinin gayrikanuni çete üyeleri kiralamıştır ve tekbaşına gezen hatunları meslek sahibi yapma amacıyla sahilden bayan toplamaktadırlar. Diazem tam da yat limandan ayrılırken suya atlayarak ve boğulmaktan kurtarılır, ve tedbirsizliğinden ötürü kendine kızarak saçını çeker.

Sabah pansiyonda kahvaltıda, tam karşısında siyah saçlı, üzüm gözlü, gürbüz, ve gülüşüyle iç ısıtan, özgür ruhlu ve zevk sahibi bir beyefendiyle karşılıklı çay içmede bulur kendisini. Bir dalgaya binmiş, bir rüzgara tutunmuşlardır. Dün geceki kabus mekanı yatlimanı, artık iki ruh ikizinin kuş yuvasıdır. Ama nedense, Bedri isimli bu beyefendi, çoktan elini tutması, çoktan onu sarması gerekirken, biraz uzakta durmaktadır, biraz mesafeye dikkat etmektedir. Sanırım beyefendiliğinden, sudili nezaketinden, çok değer verdiğinden yada vesair sebeplerle diye fazla önemsemez konuyu.

Faket, tam akşam yemeğinde, kendisini dansa kaldırmasını istediğinde, Bedri bey bir itirafta bulunur,

Ben seninle istanbulda veya türkiyenin heryerinde görüşmek istiyorum, diyerek onu pansiyonuna bırakır, Diazem huzurlu bir uykuya dalar.

Sabah pansiyonun kapısından atılmış kağıda uykulu gözlerle bakar:

Sevgili Diazem,

Eğer benimle irtibata geçmek istersen, www.gizliescinseliz.com veya //farklıdünyanincocuklari//facebook sitesinden bana mesaj bırakabilirsin.

Diazeme sevgilerimle...