3 Şubat 2010 Çarşamba

Sevişme Analizi

Asrın, ortadoğu, balkanlar ve yakın avrupa ve uzak asyanın en kaliteli sevişen adamı olarak, üniversitelerde MBA olarak okutulması gereken sevişme tezlerim var, paylaşıma açık...


Erkek tarafına hitap etsemde, aklı başında uyanık kadınlar ( işbilirler ) mutlaka üzerlerine düşene odaklanabilirler.


Sevişme öncesinde bilimsel düşünün. Sevişme sonrası olmak istediğiniz kişinin görüntüsünü hayal ederek aksiyona hazırlanın.


En çarpıcı sevişme "sürpriz" barındırandır. Ortamın uyuşukluğunu silen bir enerjiye bürünün.


Sevişme karşılıklıdır. Karşı tarafın ne alacağını bilmesi bilinciyle oluşur.

ARZEDERİM

Çeşitli dünya görüşlerimi beğenmeler olabilir. Bu çok doğal. Zaten ben tacir değilim. Kendimi yada görüşlerimi önplana çıkarma kaygılarım yok.

Sosyal paylaşım, teknoloji, kadın erkek mücadelesi, ve toplumsal trendler başlığında topladığım görüşlerim, itiraf ediyorum, çoğu kişinin ilgisini cezbedecek atomları da taşımıyor. Çünkü insanların nasıl ajite oldukları, tahrik oldukları, gıdıklandıkları çabalarından uzaktayım. Yazılarım kimsenin midesini acıktıracak ve satınalma isteği uyandıracak perdeleri barındırmaz.

Avatarcı değilim, suni zekaların müridi olmadığım gibi.

Recep ivedike, cem yılmaza, hamburgere, aypod lara, teknoloji marketlere tapmam, daha doğrusu sığmam. Tapanlara ise "gençlik hevesi" gözüyle bakarım. Görüşlerinden ötürü kimseyi tefe koymam. Karşı koyarım sadece.

Kendini "görüş ve düşünce pınarı" ilan eden mütercim edebiyatçılara, onların tahammül noktası ne ise, o kadar değer veririm.

Allah; yarın bana bu kişileri soracak olursa, dünyadaki cevaplarımın virgülüne dahi dokunmayacağımı ARZEDERİM.