29 Haziran 2011 Çarşamba

TUHAF AŞK HİKAYELERİ

Ben merkezli...

Beykozda esra ile buluşmuşum. Kayıtlı tarihimin ilk buluşması. Mavi gömlek var üstümde, hemde çivit mavi. O zaman saçım da var.

Beykoz korusu, bir ağacın altı. O kadar safarozum ki, kız bana yanaşımlarda. Ama bu tarihin ilk buluşması ya. Ben yüzümü çevirdim öptürmedim. Pişman mıyım, bilmem ki..

Onun yediği kestane kabuklarını 7 yıl montumun cebinde taşıyan da ben.

Esra ile saysan saysan 6-7 kere görüştüm. Üniversitesinde, nişantaşında, galleriada, boğaziçi ünüversitesinde, sarıyerde, bide beykozda.

Söylem teyze, yine o bana ilk kur yapan zat. İngilizce hazırlık sınıfında. Dersi astık, tuhaf bi sigara içtik. Kaotik ruh ikizliğimiz 7 sene sürdü. 40a yakın görüşme, 10-15 tanesinde küserek ayrılma, 10-15 kere beni geri arayan oydu. Tuhaftı söylem teyze. Hiç yatılmadı onunla, pişman mıyım, hiççççç.

Siyahşın. Onun tatil yaptığı yere borçla gittim borçla döndüm. Kedisine baktım bizim evde 10 gün. Ona borcumu verdim ve ayrıldık. Bi kere yatıldı, kimse zarar görmedi. Zararsız mustafa, erotik kaplumbağa.

Ve 20 ye yakın kadından bana, benden kadına başlamadan eriyen yaklaşımlar. Öküzlüktür söylemesi; bir adet jigololuk denemesi, olmadı, zaten olamazdı.

Birkaç bilgisayar virüslüğü, ama sanaldan sanala, erişimsiz.

Haa, evliyim ve çok mutluyum. Sanırım en kayda değer aşkım da bu.