24 Ekim 2009 Cumartesi

mARdUK beNİm...

-Sayın efsanevi şahsiyet mustafa sinan mehir, neden kamuoyuna böyle bir tatava tutuşturma ve gündeme oturma derdindesiniz? Çok uzun etmeyin kısa yollu, mümkünse kaynak gösterin?

-Bu marduk bize çarpacak vede dünyayı yok edecek ise, P>1 ise, ben işte o Marduğum.

-Ne istiyorsunuz dünyadan, onun uydusu aydan?

-Birileri bu bedeli ödemeli de ondan, adı dünya bile olsa.

-Dünya demek insanlık demek, medeniyet demek, varsa yoksa demek, aynı zamanda sen demeksin, ben demeğim, yani önce kendini yok etsen de beni yok etmesen nası olur?

-Sen beni neden sorguluyorsun, elbette bilgi almak için değil mi, o halde beni marduğa dönüştüren hallerin bilgisini vereyim sana, kesmeden dinle, ki bilesin, bil ki; anlayasın, anla ki; eresin........

-çook çok uzun yıllar önceydi......

-Birgün ortaokulda, en iyi top oynayan çocuk bendim nişantaşı üretimleri içinde, ama beni almamışlardı takıma, okul aile birliğinin çocuklarını aldılar, kendi kendime salaklık bu dedim, adaletin terazisi var ama terzisi yok dedim.

-Bende mahalle takımına girmeye çalıştım, 2 mahalle birleşiyorduk ve forma yaptırdık, parasını fazla fazla verdim, ama birgün ileri gelenler geldi ve formamı aldılar elimden temizletme bahanesiyle, ileri gelenler ileri gitmişti, bende inanarak verdiğim için salaklık kimde sorusunu daha iyi cevaplayabiliyorum.

-Başka?

-Gazete okumaya başladım, gazetelerden günaydını, maç sonucu bilme oyunu vardı, 4 maçtan ikisinin sonucunu bilen para kazanıyordu, ben kazandım ama gittik cağaloğluna, saatlerce bekledik ama vermediler bana, -18 olduğum içinmiş, sanki gazetelerini eksi 18 lere para karşılığı vermiyorlarmış gibi, ve isyan ettim cağaloğluna, orospunun oğlu oldu o günden sonra.

-Vaybe,

-Birde sweps kapaklarından çıkan harflerle top - pota- forma yazısı bulanlara top pota forma vereceğiz dediler, to çıkıyor p çıkmıyor, meğerse gazoz satmak için eksik harfleri basmıyorlarmış şerefesizler, bende bir h harfinin üstünü kazıyıp n yaptım, ödülümü almaya gittim ama farkettiler ve beni adam mağazadan tekme atıp kovmuştu, ama ben üzülmedim, onlardan biri olmamayı başardığım için.

-Peki bu kadar mı?

-Olurmu, marduk kolay olunur mu? Bir keresinde o çocuk ruhumla, adeta mumla, zengin bir akraba aile ile birlikte çocuklarına arkadaşlık yapma fikriyle tatile gittim, ayrıntısını vermeyeceğim birkaç olay yaşadım ki kendimin aslında ne kadar ikinci planda kaldığımı hissettiren olaylardı bunlar, toplumda ya güçlü ya sığıntısındır cinsinden, çocukluğum feci yaralanmıştı.

-Devam edersek,

-Biraz da bugünlere gelsek iyi olur, çünkü benim yaşadıklarım yüzünden kimsenin marduk olmasını istemem.

-Bir kızı çok sevdim ve erken ömründe değer verilmenin ne kadar değerli olduğunu anlattım roma rakamlarıyla, o ise bana karşı şöyle bir ifade ile dünyayı bitirdi.

-Ben arkadaşımla alışverişe gitmeyi senden daha değerli görüyorum....dedi ve ..... dedi......

-Kızlarla yaşadıklarınızı zaten az çok biliyo....

-biliyorsunuz...

-Birde yıllarca şu müflis halis toprak şirketinde, cin gibi cinler gibi savaştım, 4 yıl, ama müflislik sadece parasal bir olgu değil, yaşarken de müflis bir firma imiş. Bu da yirmili yaşlarımın sonu otuzlu yıllarımın başını kesti.

-İsim vermeseniz mustafa?

-Bakın bende yaşanmışlık kaydı olarak yüzlerce haksızlık var, hedefinde olduğum. Hepsini yazmayalım, hesap gününe birşey kalmayacak, zaten bana haksızlık yapanların toplum içinde yaptığı bulaşma ve yayılmalarla bütün dünya kirli hale gelmiyor mu? Öyleyse öyle hesabına göre, ben marduk oluyorum, hesap gününe doğru gidiyorum, ben bu konuda düğmeye basmadım ama hesap öbür tarafa kalmasın, o yüzden ben mARDuĞUm.....

GALATASARAYA DUYULAN NEFRETİN SEBEPLERİ

Fransız hayranıdır, en büyük sosyal sınıf bölücüleridir,
Kulisçi, bedavacı, baskıcı, ve emperyalisttirler
Güçleri bittiğinde mutlaka başka unsurları tahrik ederek amaca ulaşmaya çalışırlar.
Hagi gibi ahlaksız çingenelere efsane diye taparlar
Önceden kamuoyu şartlandırma yöntemiyle ortama zehirli gaz salgılarlar.
Mason sisteminin locasıdır, lise lafı kendi aralarındaki sınıfı temsil eder.
Karşısındaki unsura karşı dost yada düşman yada işbirlikçi olmasını menfaatleri belirler.
10 sene üstüste yenilselerde, yine yaygaraya devam ederler, yenilince de pişkinliğe.
Fatih gibi kaba saba hastane bekçilerini sahte kahraman ilan eder ve sonuna dek kullanırlar.
Soğuk sevimsiz ve aristokrat kimliklerdir, halktan nefret ederler.
Pkk nın sempatisini kazanmış bir takımdır, ikizkardeş konumları vardır.

ey cimbom, ne olur dünyaya geldin geleli bi dakka delikanlı ol.......

TÜRK İNSANI ARABA KULLANMA ALIŞKANLIKLARI

Yine bir cumanınertesi ve yine piyasa sessiz, oturma ihtisası yapıyorum.

Hani varya video paylaşım sitelerindeki görüntülü hikayeler, bende bunların yazılısını sunayım edebiyatımın dostu değerli insanlara dedim.

Mesela ibrahim amca: Arabasının kontağına yol duası ses etiketi yaptırmış. Yarım kontak yaptığında başlıyor 30 saniyelik bir arapça ilahi, ilahi bitince tam kontakt yapıp yola çıkıyor. Düşünsenize, trafikte araç stop etti, arkadan korna sesleri, bizim ibrahim amca duanın bitmesini bekliyor.

Mesela kadir abi: Arabasının arka kasası boş kaldığında ve yüksek devirle gaza yüklendiğinde araç kıç atıyormuş diye, kasaya 10 tane parke taşı yüklemiş. Şanslı taşlar, sabah akşam seyahat ediyor. Taş yerinde ağırdır prensibi geçerliliğini kaybetti bu halde...

Birde geçen günlerde son anda alımdan vazgeçen Ali abi var, nedenmiş, ona istediği plakayı bulmam için 1000 lira masraf istedim diye. Yahu adam, laf aramızda kalsın, ne diye özel plaka istersin ve ne diye para verirsin? Adın Ali Soyadın Mutlu olduğu halde hemde...

Renoda çalışırken megane station wagon konuşuyoruz bir abi ile. Full donanım istedi, otomatik, 45 milyar filan faturası var ama bir türlü uzlaşamadık. Arabanın arka koltukları yattığında 167 cm uzunluk var, ısrarla 2 metre olmasını istiyor. Dedim abi ne taşıyacaksın, av malzemesi ise tamam, beyaz eşya ise tamam, daha ne olabilir? Abi sonunda baklayı çıkarttı ağzından. Arabada aşk fenomeniymiş kendisi, karısı 160 boyunda ama rus sevgilisi 185 cm boyunda, haliyle ihtiyaçlarını karşılamadı bizim Megane. Bende bir nevi pejoluktan yırttım kendimi.

( Ahlakçı teyze bana kızabilir burada, neden bu adamın aşk özgürlüğünü elinden aldın diye, ama açıklayayım, ben değil fabrika mühendisleri karar verdi bu ölçülere. )