14 Haziran 2010 Pazartesi

BANKALARA SON UYARI !

Kalite ve seviyemden taviz vereceğim bir yazı... Zaten kalitesizlik ve seviyesizlik yapmadan kimse sizin düzeyinizi tartamaz. İyi çocuklar düzenli olarak tecavüze uğrar, kötü çocuklara tecavüz imkansızdır.

Ne oldumcu, buldumcuk, kolejli kılkuyruk çocuklarındünya oyuncağı, ve tescilli orospu çocuğu bankalar!

Kıro, maganda, GÜNDÜZ SAPIĞI, kanunların kanunsuzluğu bankalar....

İşgal kuvvetlerinin monşeri, kayyumu, şeytanın avukatı bankalar. Sizlere olan gıcığım 1990 lardan kalmadır, son zamandaki hilkat garibesi haliniz ve cüretiniz bu yazıya sebeptir.

Bilgisayar oyunu şeklinde kaderimizi çizmeye çalışan online ibneler,

Atatürkümüz; sizi tarif ederken dahili bedhahtlar olarak tanımlama yapmıştı. Ünvanlarınıza ekleyin.

Türkiye ......... Bankası ticaret ve dahili bedhahtlık A.Ş.

Bir meydanda karışıklık olursa, parkeyi tezgahınıza itinayla yerleştiren kar maskeli bütün adamların ihbarını adresime yapınız, muhatabınız benim.

İnsanların sabah güneşini karanlık bir kışa çevirme müdahelesini yaptığınızda, sonradan yavşaklık ederek dönmeye çalıştığınızda, asla sözünüzü çıktığı yere sokmayın, çıktığınız yere 39 yılın acısını tıkmaya hazırım.

Gecelerde, mekanlarda, otellerde, tatillerde boy gösteriyorsunuz, kadınlarınız erkeklerinize ve erkekleriniz kadınlarınıza cinsel birlik kurmuş, sadece birbirinizi sikiyorsunuz, KENDİ ELİTİNİZİ KURMUŞSUNUZ, her türlü para hareketinin kazancını online hesaplarınıza yüklüyorsunuz, kendinizi bu toplumun ELF'LERİ OLARAK GÖRÜYORSUNUZ. Bütün toplumu ancak kendi kurallarınızla kategoriye sokmuşsunuz, mahkemelerin yerini almışsınız. Besleme yılan bizi yemeye kalkmış. Şimdi aşırı beslenmeden kaynaklı toplum düşmanlığınız için sizi uyarıyorum. Kan kaybı ile zayıflama diyetini yada tehdidini ciddiye alın, almazsanız ananızı babanızı kardeşinizi gündüz gündüz kuru kuruya sikmek boynumun borcu olsun. Klavyenizin bütün tuşlarınızı teker teker anüsünüze sokmayan mustafa, mustafa değildir. Kollayın kendinizi pezevenk güruhu. Bu halk neymiş be abi demeniz ve plazalarınızı terketmeniz yakındır. Kul hakkının faizini ödemenin asla ve asla son uyarısı yok, bilesiniz.

Hep siz bana son uyarı gönderecek değilsiniz ya, buda benim son uyarım. Nasılda tırsıp, titredi ibneler, orospular, donları aşağıya indirmekte üzerinize yok, sizi gidi plaza çocukları, sizi gidi amatör tefeciler, sizi gidi mevduat pezevenkleri, sizi eşeğe bindirip, katran ve tüye bulamayan mustafa temerrüdün taa dibine düşsün. Size karanlık kuytularda eşşek benzeri tecavüz etmeyeni askere maskere almasınlar.

Nefret ediyorum sizden kahpe bankacılar, adi herifler, nefreti bana yakıştırdınız ya, helal olsun size bütün haramlar.