17 Ağustos 2009 Pazartesi

Söylem Teyze ve N+1 JINGILI

Söylem Teyze Amerika görmüştür, hatta uçağın menzili boyunca 10 bin metre yüksekten bile olsa Medeniyetin yarısını bile görmüştür. Gerçeği aramaktadır.

Ülkesine döner ve çok özlediği otantizmi yaşamak için Rumeli hisarı konserlerinde Nilüfer'i dinlemeye gider halkın içinde.

Ortama, boğaza, mehtaba, sanata, coşkuya, aşka, şarkıların öyküsüne paralel düşünür ve merdivenlerdeki satıcıya seslenir.

-Bakarmısınız,

-Buyur Abla,

-diyet, otantik, tatlı, keyifli, özel, serinletici, hemen bitmeyen, orjinal, vitaminli, teknolojik, gücünü gelenekten alan, kaynağı tanrılardan gelen, ne sıvı ne katı olan, enerjik, mutluluk veren, romantik, aşka dair ne var sizde?

Satıcı gerçeğin arayışını 21.15 itibariyle sonlandırır:

-SENDE NE ÇOK ŞEY İSTİYORSUN YAHU!

Çok yakında,

Coming soon...

Söylem Teyze'nin AVM Paradoksu ( Jıngle )

Söylem; AVM denilen tüketim merkezlerine karşı kendini Don Kişot ilan etti ve doldurdu akbil'ini.

Uzaylılar tarafından insan denilen organizmayı gözlemlemek için yapılan, kapitalizmin insan üzerindeki hegamonyasını belgeleyen, uzaydaki yaşamı sembolize eden, tüketim canavarını içerde besleyen AVM'lere karşı ruhunu içeri sokmayı deneyecekti. Amacı istilayı önleyebilmekti..

Ne olur ne olmaz diye kredi kartlarını evde bıraktı.!


Çok yakındaaa.....

Coming Soon

Söylem Teyze İstanbul'u keşfediyor.

Doğası gereği öğreti ve ideolojileri elekten geçirmeden inanmamaya şartlı Söylem Teyze, İstanbulun 7 tepe tezini gezerek ispatlamaya başlar. Çünkü doğa onun için bir macera, gözlem onun için bir nefes, ve keşfetmek ise onun için pastanın çileğidir. Hemen karaköyde dağcılık malzemeleri satan bir mağazaya gider.

Çok yakında.....

Coming soon

Söylem....Mükemmellik arayışı ( JINGLE )

3879,3878,3877,ay unuttum,3998,3667....

Söylem Teyze gerisayım modundadır. Artık dünya ve yaşam ile irtibat kurmuş bilirkişi olarak, mükemmelliği ve insanlık bilincini yansıtmak için bedenini seçmiştir. Peki neden gerisayım yapmaktadır? Çünkü bedeninin ihtiyacı olan E12 b14 vitaminini içeren acı biber suyunu alması, ve dahası; bir düzen dahilinde alması gerekmektedir. Saat 15.30 olduğu anda bu aktarımı yapacağı için, gerisayımdadır. Hiçbir saate güvenmemektedir.

Mükemmele artık dakikalar vardır sayın izleyiciler...

Pek yakındaaa............

COMING ama soon

SÖYLEM TEYZE BİRGÜN....( TANITIM JINGLE )

Söylem Teyze, dahil olduğu süper kahramanlar grubunun hangi klasmanına hizmet ettiğini merak etti. Zira ne uçabilir, ne kaçabilir, ne gemi kaldırabilir, nede tren durdurabilirdi. Hatta yağmurlu günlerde taksi bile durduramıyordu.

Bebek semtine yöneldi. Çingene bacı arayışındaydı. Koca memeli Aynur'u buldu. Aynur ilk gençliğinde ona aşk falları bakmış, piyango önermiş, ve kısmetini tarif etmişti. Artık Aynur'un kılavuz kahin olduğu genel kabul görmüş bir kanıydı. Yanına geldi. Cebinde bir koca "S" amblemi çıkardı. Aynurun gözleri hortlak görmüş gibi açıldı.....

Çok yakında.......

Coming Soon...