28 Ağustos 2009 Cuma

Söylem Teyze'nin Sekizinci Kabusu

Söylem Teyze, bakmayın dönengeç olduğuna, birdee -çook istikrarlı bir yanı vardır; -hayatında ateşler içinde uyanarak kabuslar gören ve bu kabuslara göre hayatına yön veren bir yöndür bu yön. Bu düzlemde taam 7 adet önemli kabus görmüş ve 7 adet radikal karar alarak hakkını vermiştir kabusların.

Mesela, bu kabuslar neler olabilir derseniz, derlemeye çalışırım:

İlk kabusunda; kendisinin klonunu üretiyorlardı; ( klon Söylem, gerçeği varken ) "ne güzel bir kardeşim oldu" dediği anda üreticiler ona yaklaştı ve senden 2 tane olmaz bu dünyada diyerek onu kayalardan ittiler.

BU KABUSTAN SONRA OKULDA KOPYA ÇEKMEMEYE BAŞLADI.

İkinci kabusunda kendisini "Titaniğin Çarkçıbaşı" olarak gördü. 18 saat ateşler içinde, bir kazan dairesinde çalışıyordu. Titaniğin kaçınılmaz sonuna eşlik edeceği korkusuyla, kabusu derinlerde yaşadı. Ne yaparsa yapsın hem ölecek hemde ateşler içinde ölene kadar çarkçıbaşılık yapacaktı.

BU KABUSTAN SONRA KOCASINA BASKI YAPTI VE DOĞALGAZA GEÇTİLER.

Üçüncü kabusta kendisini CARMEN olarak gördü. Bütün ateşli ispanyol erkekleri ona iltifatlarda bulunuyor bulunuyor bulunuyordu. Sonunda Don Miguel adında bir İspanyol Soylusu, aşkına karşılık bulamayınca, Carmen Söylemi kaleye kapatıyordu.

BU KABUSTAN SONRA SELPAK ALDIĞI ÇİNGEN ÇOCUKLA ALIŞVERİŞİ KESTİ.

Dördüncü kabusta kendini bir "kaz tüyü" olarak gördü. Yani mürekkepli hokka kalem. Hemde 1600-1700'lü yıllarda. Onu kullanan eller; een büyük yazarlardı, Tolstoy, Dostoyevski mark twain, hemingway, vs. Rüzgar gibi dansediyor ve en sonunda bir dünya şaheserine imza atıyordu.

BU KABUSTAN SONRA KENDİNE BLOG AÇTI VE ADINI "TABANİZLERİ" KOYDU.

Beşinci kabusta kendini bir elma kurdu olarak gördü. Kafasının üzerinde sallanan bir bıçak görünce, elmanın diğer yarısına geçti, ama orada'da ısırıldı..

BU KABUSTAN SONRA AMERİKAYA GİTTİ, GELDİ.

Altıncı kabusta kendisini; zalim doğulu babanın 8. çocuğu olarak, ve zorla ağaya gelin verildiğini gördü.

BU KABUSTAN SONRA LİSEYİ BİRİNCİLİKLE ÜNVERSiTE'Yİ 193. LÜKLE BİTİRDİ.

Yedinci kabusta, içinde bir canavarı, uzaylılar tarafından ona fertile edildiğini, ve kuluçkasını tamamlayınca dünyayı elegeçirecek ordunun başkanı olacağını gördü. Dünyaya bunu yapamazdı, ve uzaylıyı imha etmek için 2 kilo leblebi tozu yedi, kaşık kaşık.

BU KABUSTAN SONRA ÇOCUK DOĞURMAMAYA YEMİN ETTİ.

Ve geldik bugüne: ( prezanday ) Söylem teyze'nin son kabusuna ve güncel devrimine.

Kabusunda:

Kendisini, yakın tarihinde en çok hayran olduğu İmelda MARCOS, olarak görür. ( İmelda= Filipinlerin eski devlet başkanının sefa içinde yaşayan kraliçesi, darbe ile indirildi. )

Yani İmelda SÖYLEM. Ve rüya:

İmelda; Maniladaki yazlık sarayın altın balkonundan karlı filipin dağlarına bakmaktadır. Yanında sefasından sorumlu bakanları vardır: Övgü bakanı, Adanmış bakan, Bakım bakanı, ve ayakkabı bakanı. Öğleden sonra İngiltere kraliçesinin karşılamasına katılacak ve bilahare, Britifilipi dostluk konseyine konuşma yapacaktır. Birden odaya 1994 Filipinler güzeli basın danışmanı Jamila girer, ve,

Kraliçem, ahu nurum, ahura mazdam, hülyai cemalim ve azukar morenam:

-Çok şiddetli çatışmalar yaşanıyor, halk sizi tahttan indirmek için parayla Terminatör Arnold'u tutmuş, ordu mordu kar etmiyor, hemde bu arnoldun yeni versiyonu olan kaçkurtulx 2009. Kendi var Allahı yok türünden. Uçuyor, füze atıyor, gıda zehirlenmesi, cilt bozukluğu, her tür silahı mevcut. Birde söylemeyi unuttum, bunlardan 10000 tane var, sizi arıyorlar İmelde Söylem'im.

SÖYLEM BU RÜYADAN SONRA ÇOCUK DOĞURMAK İÇİN HAMİLE KALMAYA, BLOG AÇARAK İNSANLIĞI KURTARMAYA, MEKANİK ZEKASINI İNSANLIĞIN HİZMETİNE SUNMAYA, DUYGUSAL ZEKASINI ÇÖPE ATMAYA, ABDEST ALMAYA VE NAMAZ KILMAYA BAŞLADI...