13 Ocak 2011 Perşembe

AMERİKAN BEZİ

Dünya kuramlar üzerine kurulu, her dakika her saniye kuram üstüne kuram.

Amerikan bezi derler, kadınlar eskiden regele dönemlerinde bu bezleri kullanırlardı. Güncel kadının hijyenik pedleri daha test aşamasında bile değildi. Marşal denen amerikanlaştırma döneminde sandıkların içinden bu bez çıkardı ki; kadınlar bu dönemi daha sağlıklı geçirsin diye. Dolayısıyla Amerikan bezi diye satılan nesnenin orjinalinde kadın bağı olduğunu bildirmek istedim.

Oysa şimdiki nesil Amerikan bezi diye Marka elbise çıksa ve ucuz olsa resmen saldırırlar amerikan bezi giyimlere.

Dünyada ne kadar tek kullanımlık ürün varsa, belli bir kitlenin sahibi olduğu fabrikalardan üretilmiştir. Yahudalardan. Ticarette sağlam ve uzun ömürlü mal yapmak aslında ticaretin en birinci düşmanıdır. Ne demiş Rahmi koç beyzademiz: Kaliteli insan para harcayan insandır. Dolayısıyla kullan at tarzı artık modern insan denilen sizlerin benimsediği ve yaşadığı en temel ilke.

Mesela benim telefonumun model yaşı 16, ayakkaplarımın 2.7, takım elbiselerimin 4.8, karımın 11, evimin 20, tek kullanımlı traş bıçağım bile 15 kullanımdan önce çöpe gitmiyor. Her ne kadar dedelerimin kullanım ömrüne ulaşamayacak olsamda. Yani siz modern insanların kullanım ömrüne göre benim kullanım ömrüm daha uzun. Anlayan anladı.

Özellikle aranızdaki salaklara seslenmek istiyorum, kendilerinin varlık sebebini tüketimleriyle ölçenlere.

Çık tüketim tarzınla eoropanın üstüne,
Modern olan ne varsa; onu ekle büstüne.

MEDİKAL SEVİŞMELER ( erotik-romantik hikaye )

30 kere oldu, yazıyla otuz.

O yıldıranlı eylül gecesinden beri, göğün üzerimize taştığı.

Islak ıslak girdiğimiz barda sıcak sıcak çıktık. Nazlı gözlü ceylanla ilk gözü yaşadığımız. Sen bilmem hangi şirketin P&R ında mı ne çalışıyorsun, bilmem nerelisin, bilmem haftasonu ne yaparsın, bilmem ki kimlerdensin.

Ben seviye, sevişmemize, yada seviyeli sevişmemize bakarım sadece.

Geçen yazı herhengi bir futbolcu yada herehangi bir sosyetikle geçirmiş olabilirsin ama bizim sevişebilmemize ramakmış sadece o beyefendi. Geçmiş gitmiş.

Şimdi seninle içi havuz dolu yatağımızda birbirimizi kabul eder dururuz, dedim ya otuz olmuş otuz.

imdi sen en gece kırmızısı kıyafetlerinle beni istanbulun everestlerine bırakıp kaçarken, hadi olmadı bir sevişme daha diye tuttursam, bu evrenin cehennemine kaçıncı kulaç olur bu seferki?

Her temelsiz aşk gibi, ve sevişmelerle bezeli;

Bir gün çekip gideceksin aşufte, daha diptekiler gibi.

ve ben saymaya devam edeceğim: 30,,,,,31!