30 Aralık 2010 Perşembe

KAPTA KACAK BELDE BACAK ETTE PARMAK GÖTTE ZIBIK YILBAŞI KUTLARIZ

E-AYLİNNNNN, yılbaşını kutladımmı senin kudurukum?

Kutladın ya tahsin, ay daha demin şantöz karıya üflüyodun, nede çabuk nefesin bitti yaa?

Ne bilim yaa, rıza baba kaptı elimden tam öpüyodum çengiyi, uçarak geldi ve dizide öldük burda yaşalım dedi. Hemde Ferhundeden inipte geldi dobiş, dizide bol bol sulandım ama partide kayabildim sonunda, neclanın intikamını aldım diyerekten.

Dur bakiim oğuza yanaşalım, oğuzzzz:

Ya bir bırakmadınız be oğlum, şevketle seans yapıyoruz, şu alttaki şevket, aradakide hayriye hanım, hükümet gibi baksana, mum gibi eritti ikimizide, yaprak dökümü olduk bu soğuk aralık gecesinde.

Ali kaptan nerde beyler, karolin geldi kapıda kalmış, üzerinde kırmızı siyah şifonyer gecelik var askısız, açılışı ali kaptanla yapacağım diye tutturdu. Ali abi, ses ver abii.

Huoyyyp, 5 dakka işim var bizim dizideki müzik öğretmeni inci hanımla sol fej yapıyorduk. Daha 10, yıl marşını yeni bitirdik, birazdan sırayla 2 - 30- 40 - 50- 60- 70- 80 hatta yüzüncı yılı bile aradan çıkartabiliriz.

Amann, canlı para altan abi naapyosun abi, süper fantaziye geçmişsin. Bulduğun bütün deliklere para koyup sonrada paraları içeri gömüyosun, nasıl iş bu abi yaa?

Format gereği abicim, daha bir milyonum var gömecek, bi müsaade ver, işimiz çok.

Behzat abi nedir bu ÇE meselesi, bu arada hayırlı işler, rus ruleti takılıyosun arada, hangisinde patlatmayı düşünüyosun?

Çe meselesi aslında ÇÜK meselesi, rus ruleti konusuna gelince, uzak dur da sana patlamasın bi yol.

Aman küçük kadınlar da burdaymış, özge abla başı çekiyor, nedir bu küçük kadınların senaryosu, bi küçük bilgi versen özge abla, yada hande abla?

Bak anacım, küçük kadınlar işin artistik kısmı, bak şu mallara, küçük diyebilir misin, doksan altmış doksan, bi topla bakalım: 240, şimdi küçükten gazını alda, burda büyük işler yapıyoruz, 2011 hesabı.

Vayy polat abi, deve tuncayla deve güreşi, arada doktor ablayıda eklemişsiniz, neden üçlü abi?

Bilmiyosan öğren, iki kişinin bildiği sır sayılmaz, az sonra Memati de getiricek silahını, bütün sırlar ortadan kalkıcak.

( velhasılı, Türkiyede bütün dizi alemi yılbaşı partisi hesabı stres atmaktadır, bi yandan da çalışma saatleri uzunluğu ve diğer konularda eyleme hazırlanmaktadırlar. Paralar bölüm başına en az 30 bin lira ve çalışma saati uzunluğu, ne yapsın bu emekçiler, teselliyi birbirlerinde aramaktan başka? )

Bu arada: FATMAGÜLÜN SUÇU NE?

Mutluluk dolu '11...

Ayaz Rüzgarın Öpüşleri

İşte kırkmilyara dayanmış dünya, işte onun üzerinde birer zerre tozu benliklerimiz. Sakil kıyılarda uğuldayan ayaz rüzgarlar. Dertlere sarılı bedenlerin mezar taşlarından gelen ıslıklar.

Her öpüş sıcaklığının dönüştüğü mermer buzlar. Nerede bu aysberglerin babaları? Onlara ıssızlık vaadetmemiştiniz oysa. İlgilenmeyecektiniz de neden yaptınız onları?

Zirve ile Ziverbeyi aynı gören kadınlar. Hassas bedenlerinizi saracak aşk bulamayınca takıp takıştırarak var olmayı uman kutup fokları. Derdiniz de derin, denizde..

Artık ıssızlığınıza son!

İşte size benden yılbaşı hediyesi, bir isim olarak, bir tek gece olarak, yada bir sızı olarak kaydedin ismimi de defterinize, yada denizinize. Soyadım Mehir, M ile yazılır, Manisanın M'si.