21 Ekim 2009 Çarşamba

GENÇKIZLARI GEÇTİK, KADINLARI TAVLAMA TEKNOLOJİSİ

Bu yazında, paylaşımımızın konusu; başlıktaki konu. Bir önceki tatavamda bahsettiğim konuya özdeş ama karşıt, eşeyli ama düzeyli, birde isteyenin istediği gibi anlama donanımı tadı veriyor.

Birkere karşıtlığı açayım halen daha çözemeyen meteoroloji balonlarına: ( o kendini anladı )

Kadın daha önceden avlanılmış olduğu için tavlanır, tavlanabilir. Genç kız ise önceden avlanılmadığı için avlanır. Kadını avlayamazsınız, ancak tavlayabilirsiniz, yani tavlayarak avlayabilirsiniz. Ama bu olsa olsa ancak tavlama olur. Gençkızı ise ancak avlayabilirsiniz yada avlayamazsınız. Bu kadar karmaşık ve basit...

1- Kadını tavlamak için ilk intibasında elde etmek istediği cevabı net iletin. yani; ben sende olabilirim, olacağım. Yoksa salak gibi kadınla arkadaş olur, av hikayelerini dinlersiniz.

2- Kadın güce tapar, siz bile ona oynadığınız güçlü karaktere zaman içinde inanın. Ama asla inanmaktan vazgeçmeyin, adınız "şiddet ve homoseksüalite eğilimli artist" olarak baskıya verilir.

3- Nasıl ki önceki amaç "gençkızın içindeki kadını ortaya çıkartarak" başarıya kavuşuyorsa; kadındaki başarı kriteri "kadının içindeki genç kızı ortaya çıkartmaktır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder