19 Temmuz 2009 Pazar

Kadın nasıl öpülür

Bilinmesi gereken ama bilinmeden yapılan bir eylemdir öpüşmek. Kadınları öperiz, diğer sevgi duyduğumuz canlılarıda ama sizlere ruheniştenizden bir jest daha, tam tekmiliyle KADIN NASIL ÖPÜLÜR......

Sınırsızlıkla öpülür. Kadını öpmek nasıl derler, mini bir seks denemesidir. Kadın öperken aktardıklarınızla bir masal anlatmalısınız, kadın büyülenmeli ve size kenetlenmeli, o an bitmesin diye iç geçirmeli.

İştahla bezenmeli kadını öpmek, varya yaşamak için yemek, kadını'da yaşatmak için öpmeli her öpüş bir yaşam öpücüğü edasında.

Şevkat duvarını delmelidir öpmek. Onun huzursuzluğunu alarak güveni kanına karıştırmalı, sevdiğinizi anlamalı, kadın ne yaşta olursa olsun, babasının onu bebekken öptüğü hazzı verebilmektir öpmek.

Kalplerin atışını aynı ritme uydurmaktır öpmek, dış dünyaya kapanmak ve sonsuzluğu selamlamaktır öpmek ve öpülmek.

Yılın transferidir öpmek, bedeni titreterek başka aleme uçurabilmek, ruhun miracını belgelemek ve bu transferin imzasıdır öpmek.

Bir bedene geçişin anahtarı, o bedenin giriş kapısını diğer girişlere kapatmak ve her öpüşün hatırasını tarihe eşsiz kaydıyla yazabilmektir öpmek.

Bir işgal planı, bir ateş duvarı, bir siyah beyaz resimdir öpmek, renklerin anlatamadığı aşkın asaletinin perçem perçem ruha işlemesi. Bu nakışı dudaklara bezemek ve gözlerde kendini görmek, olaki sözler anlatamıyorsa, hareketin ruhunu sergilemek.

Ben kadını böyle öpüyorum, kene yada kapan değil dudaklarım ama orada bir ömür kalmak istiyorum, bidahaki hiçbir öpüş, bu zirveye ayak basmasın diyerek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder