6 Haziran 2016 Pazartesi

Gel çıkalım semaya, seyreyleyelim alemi

Dünya, şu sonbaharda hangi safhalarda, ona bilenmek istedim biraz.

Bilen bilir, M.Mehir, bir konuda tezlenecek ise araştırıp okumaz, sadece bilenir ve gerçeği ensaf haliyle ortaya bırakır. ( esnaf olarak okuyan olduysa dürümlenmiştir.)

Obamayı getiren sürecin başladığını, bayan pirinç dışişleri bakanı olunca sökerlemiştim. Rakibi ise, kocamağduru hilari, ve çiftlik ağası görünüşlü mak enro muydu, mac lein miydi, işte oydu.

Dünyayı kriz denilen, yer değiştirme hareketine sokacak olan zayıf halkaların yerlerine kaynaklandığı anlarda, Obama Meltemi esiyordu. "Beyaz sarayda bir Beşiktaşlı" olarak, Çarşının kitap yazacağını bile görümledim. Obama ile taçlanması planlanan dünya yerdeğiştirme hareketinin temelinde, -hareketin Allahı- dediğimiz türden bir enerji var. Hindistandaki kast tabir edilen, ana sermaye ile uç ezilenler arasındaki tortu kitleyi yani kaskatı kastı, yerinden bölme türbülansı. Bu kütle kitleyi hareket ettirmenin yolu ise, sahibi olan ana sermayeye kimlik değiştirtmekti. Eee, değişti ve kastlar suya karıştı. Yeni dünya düzeni artık beyaz bir sayfadır.

Doktor, mühendis, avukat..Eskiden ünverste mezunu olduğunda üçünden biri oluyordun, ve toplum statünü peşinden yetiştirmeye çalışıyordu. Şimdiki mezun yapılanması, aynen sosyete lokantaları menüsü gibi çeşit çeşit, yada moda deyimle, varyetik. Şimdi mezunsanız, bişey doktorusunuz, bişey mühendisi, yada bişey avukatı. Filmi bile vardıya, "Ş. Avukatı."
Bununla ilgili 20 sene sonrasının bölümlerini sayınca kimse şaşırıp avokadolaşmasın.

Bina görevliliği kalorifer bölümü elemanlığı
Hal meyve sebze tazelik kontrol şefliği
Barda içki önerme ve meze eşlemesi ekspertizliği
Tatil köyüne ilk girişte yaşanılan adaptasyonel geçişi sağlama süpervizörlüğü
Evlilik danışmanlığı ve arkadaşlık süreç yönetimi
Bugün ne yemek yapalım önerme pratisyenliği
Davet ve açılışlarda basın ilişkileri ve manken ayarlama detonetörlüğü.
Balık avcılığı ve ağcılığı kontrol işletme personelliği

Ramazan diye cinsel fakülteleri yazmıyorum.

Birde tüketimin geldiği nokta var, bankalar emisyon kapasiteleriyle bütün varlığımızı emisyonladı dikkat ederseniz, iş ruhumuzun sınırına geldi, geleceğimiz tatile çıktı, bu durumda bu garip yarışın birikintisi parayı bize tekrar satmaya çalışıyorlar, dikkat dikkat, kredi faizleri yüzde .38 lere kadar inecek, siz siz olun sakın nikah memurunu görmeden istenileni yapıp kredi çekmeyin. Mustafa dedi dersiniz, kırlangıca binersiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder